Klubhálózat aktuális

A Nemzeti Nyomozó Iroda határozatban állapította meg, hogy a volt képviselő által állítólag zaklatott nő nem is létezik.
Ismét egy több mint gyanús ügyet kapart ki Hadházy Ákos. Az országgyűlési képviselő pénteki Facebook-posztjában írta meg, hogy kiderítette, nyomoznak egy olyan üzlet ügyében, amelyet még Tarlós István főpolgármestersége alatt kötöttek 19 milliárd forint értékben. Ezt maga Polt Péter legfőbb ügyész is kénytelen volt elismerni a független képviselő írásbeli kérdésére.
A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban adott interjút. Friss járványadatokkal érkezett.
Gőzerővel tart az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjének nemzetközi kampánya, az utóbbi hetekben többször járt már külföldön is. A legutóbbi bejelentés szerint eközben új pártot is szeretne létrehozni. A kérdés az, hogy így mi lesz a Mindenki Magyarországa Mozgalommal? Erről is kérdeztük a mozgalom elnökét, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjét, Hódmezővásárhely polgármesterét, Márki-Zay Pétert.
Közleményt adott ki a Legfőbb Ügyészség, hogy hivatali vesztegetés és más bűncselekmény miatt folyamatban lévő nyomozás eredményeként indítványt tettek Völner Pál fideszes országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére.
A nemzetközi sajtót leginkább az izgatta Magyarország kapcsán, hogy a Varsóban tartott – „nacionalista” konferencián mégsem állt össze a migrációellenesek, és az euroszkeptikusok által remélt uniós frakcióegység, a szuperfrakció. Izrael egy magyar NER-befektető miatt aggódik náluk. És végül azt boncolgatják Amerikában, hogy Biden miét nem hívta meg Orbánt a demokrácia konferenciára.
A házelnök lassan saját showműsort állít elő a megnyilatkozásaival, melyben rendszerint a politikai ellenfeleit ócsárolja.
Az USA ugandai nagykövetségen dolgozó 11 alkalmazott kapott értesítést az Apple-től, hogy a telefonjaikat megfertőzte a több autoriter rezsim és a magyar kormány által is használt izraeli kémszoftver. A Pegasus nem csak arra képes, hogy lehallgasson beszélgetéseket és élőben kövesse a célpontok mozgását, de azok saját telefonjával tud kémkedni utánuk, beszélgetéseket rögzíthet, illetve gyakorlatilag minden tartalomhoz hozzáfér.

Oldalak

Választás

Márki-Zay Péter, a hatpárti ellenzéki miniszterelnök-jelölt arról is beszélt, hogy árulók vannak a soraikban, és ő tudja, kik azok.
2021.december 23.
Új kutatócéggel dolgozunk” – mondta a Magyar Hangnak Márki-Zay Péter, annak apropóján, hogy december 15-én egy igencsak kellemetlen tartalmú közvélemény-kutatás szivárgott ki a sajtó felé az ellenzéki összefogás népszerűségéről.
2021.december 22.
Bejegyzés alatt áll Gattyán György pártja, a hivatalos bírósági nyilvántartásban már szerepel a Megoldás Mozgalom. A milliárdos pénteken az Egyenes beszédben jelentette be, hogy aktivizálják a párt tevékenységét. Az ellenzéki összefogás tagjai egységesen úgy vélik: Gattyán György indulása csak a Fidesznek jó. Az ATV Híradó riportja.
2021.december 20.
Budapesten, valamint a 23 megyei jogú város közterein, de az összefogásban részt vevő pártok irodáiban is le lehet adni a szignókat.
2021.december 15.
Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje utcafórumot tartott Székesfehérváron, ahol többek között kijelentette, rendkívül gátlástalan ellenféllel állnak szemben.
2021.december 12.
„Valami megmozdult. Valami, ami túlmutatott a centrális erőtéren és az egymást taposó pártokon, a médiapolitizáláson, a szekértáborokon és a megosztottságon. Szimbólumok jelentek meg, ötletek, tervek és programok kerültek bemutatásra, értelmes politikai viták zajlottak, önkéntesek és aktivisták ezrei dolgoztak az utcákon, pozitív üzeneteket, politikai gesztusokat, elismerést és együttműködést láthattunk, ami vonzotta a választókat is.”
2021.december 9.
Noha az előválasztás alatt komoly összetűzéseik voltak, a volt kormányfő most megvédte a főpolgármestert.
2021.december 2.
Csak egy jós tudná megmondani, milyen hatással lesz a jövő évi országgyűlési választásokra a koronavírus-járvány miatt 2022. június elsejéig meghosszabbított veszélyhelyzet. Erről is beszélt a Hírklikknek Tóth Zoltán választási szakértő, aki szerint igaz a kormány érvelése, hogy nincs akadálya a választásnak, de ez akár egyetlen éjszaka alatt is változhat, ha a Fidesz úgy akarja. Erre minden jogalkotási lehetőségük megmaradt, akár az Alaptörvényt is módosíthatják az ügyben – tette hozzá. Úgy fogalmazott, pillanatnyilag beláthatatlan, mit fognak tenni.
2021.november 28.
Alapvető kérdés, hogy továbbra is egy egyre zártabb, vagy pedig egy nyitott társadalomban fogunk élni, a társadalmi fejlődés mintája nyugati, vagy keleti lesz, s a mindent központosító rendszert erősítjük-e meg, vagy visszaadjuk az intézmények autonómiáját.
2021.november 21.
Márki-Zay Péter azt mondta az ATV-nek, hogy:
2021.november 17.