Több mint egy napig nem lesz melegvíz 12 ezer békásmegyeri lakásban

A Főtáv előre tervezett távvezetéki karbantartását végzi majd az észak-budai fűtőmű hőkörzetében.

https://nepszava.hu/3126295_tobb-mint-egy-napig-nem-lesz-melegviz-12-eze...

Csütörtök nulla órától várhatóan pénteken a hajnali órákig szünetel majd a melegvíz-szolgáltatás Békásmegyeren, az észak-budai fűtőmű hőkörzetében – hívta fel a figyelmet a Főtáv Nonprofit Zrt. a társaság honlapján olvasható közleményében. A III. kerületi Pusztakúti úton tervezett távvezetéki karbantartás részeként úgynevezett szakaszolószerelvények cseréit végzik, valamint további karbantartási és javítási munkákat is végrehajtanak. Kiemelték:

„Az 1975-ben lefektetett, 700 milliméter átmérőjű gerinc-távvezetéken elvégzendő munkálatok miatt az érintett területen, ebben az időszakban 12091 lakásban, 195 közintézményben és 8 ipari fogyasztónál szünetelni fog.”

 

A Főtáv hozzátette, minden évben ütemezetten végzik ezeket a munkálatokat, és igyekeznek úgy kialakítani a munkavégzés rendjét, hogy azzal a legkisebb kellemetlenséget okozzák. Az érintett épületek teljes listája elérhető a www.fotav.hu/munkaterkep oldalon.

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.