Sok szeretettel várunk július 18-án, jövő hét szombaton 18 órától a Szabadság téren

Kérjük, olvasd el múlt heti levelünket, és továbbítsd ismerőseidnek: 

Az augusztus 20-i tűzijáték eltörléséért indított petíció valósággal berobbant a közbeszédbe, és pár héten belül az aHang történetének második legtámogatottabb kampányává nőtte ki magát! Ez alatt a rövid idő alatt több tucat cikk született, számos közkedvelt közéleti személyiség fejezte ki támogatását, és sok-sok ezer megosztás és pozitív hozzászólás érkezett. 

Már több mint 90 000-en mondunk nemet a grandiózus augusztus 20-i tűzijátékra!

Több milliárd forint elégetése, házi kedvencek és vadon élő állatok testi épségének veszélyeztetése mindannyiunk felelőssége. Most arra szeretnénk kérni, hogy mutassuk meg a nyilvános tiltakozás erejét; ha módodban áll, kérünk támogasd az elmúlt hetekben előkészített látványos, figyelemfelkeltő, egyben természet, állat- és pénztárcabarát alternatív augusztus 20-i akció megvalósulását!

 

Beszállok!


Sok szeretettel várunk július 18-án, jövő hét szombaton 18 órától a Szabadság téren : beszélgess állatvédő csoportokkal, csodáld meg a zsonglőrbemutatót és természetesen gyerekprogramokkal is készülünk .
21 órától pedig a fényfestés technika segítségével lenyűgöző grafikákkal és zenével fogjuk megtölteni a teret!

 

A kreatív szakemberek többsége lelkes támogatója a kampánynak, így amit csak lehet, önkéntes alapon vállalnak, viszont a környezetbarát anyagokból készült grafikai anyagokra, hirdetésre és legfőképp a technikai eszközökre 1 000 000 forintra van szükségünk.

Mutassuk meg, hogy milyen egy 21. századi állami ünnepség, amely környezetbarát, szemet gyönyörködtető, az állatok nyugalmát és minden ember örömét szolgálja!

 

Megmutatom!

Soknak tűnhet az egy millió forint, de ez az összeg eltörpül a tűzijáték költségei mellett: a kormány az idei grandiózus pénzégetésre és a hozzá kapcsolódó eseményekre mintegy 10 milliárd forintot különített el.

Az aHang mögött nem állnak oligarchák, politikai pártok vagy multinacionális cégek. Kampányaink minden lépését csak közösségi adakozásból tudjuk finanszírozni, ez függetlenségünk záloga.

Ha teheted, kérünk, segíts nekünk pár ezer forinttal, hogy bemutassuk: tűzijáték nélkül tudjuk igazán méltó módon megünnepelni államalapításunk ünnepét.

Köszönettel:

Az aHang csapata

[1] Az esemény oldala: https://szabad.ahang.hu/events/alternativ-augusztus-20-i-akcio

Ui.: Az anyagi támogatást sosem azoktól várjuk, akik maguk sem engedhetik meg. Arra kérünk, hogy ha ez most nem fér bele, továbbítsd ezt a levelet ismerőseidnek, és gyere el a Szabadság térre július 18-án este!

 

 

 

Ha bármi kérdésed van, válaszolj közvetlenül erre az email-re, vagy írj a mienk@ahang.hu email címre.

A levél küldője:
Magyarhang Nonprofit Kft.
1071 Budapest, Damjanich u. 52.

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.