Pegasus - egy aljas betörésről...

Egészen elképesztő botrány van kibontakozóban Magyarországon. Azt nem mondanánk, hogy hihetetlen, szavakat azonban nehéz találni rá. Magyarország kormánya nagy valószínűséggel saját, teljesen ártatlan állampolgárait terroristaként kezelte, s a létező legaljasabb módszerekkel figyeltethette meg őket. Betörve ezzel személyes szférájukba, magánügyeikbe, családtagjaik, szeretteik, munkatársaik magánéletébe is.

Ehhez egy Pegasus nevezetű kémszofvtert használhatott, egy olyan izraeli cég fejlesztését, melyet csak kormányok használhatnak, vásárolhatnak meg az izraeli védelmi minisztérium engedélyével. A megfigyelt személyek listája folyamatosan bővül, újabb és újabb nevek kerülnek nyilvánosságra. (További részletek itt: https://telex.hu/direkt36/2021/07/18/leleplezodott-egy-durva-izraeli-kemfegyver-az-orban-kormany-kritikusait-es-magyar-ujsagirokat-is-celba-vettek-vele)

Miért fogalmazunk egyelőre feltételes módban? Azért, mert a magyar kormány, vagyis a Fidesz lapít ebben az ügyben, megpróbálja elbagatellizálni az újkori magyar demokrácia egyik eddigi legnagyobb botrányát. Ez most nem sikerülhet nekik, ehhez azonban neked is segítened kell! Első körben arra kérünk, hogy követeld velünk együtt a nemzetbiztonsági bizottság fideszes tagjaitól, hogy azonnal mondjanak igent a nemzetbiztonsági bizottság összehívására.

 

Követelem!

 

Hogy miért? 

Mert ez a munkájuk. Egy ekkora horderejű ügyben képesek azt mondani a bizottság fideszes tagjai, hogy nincs itt semmi látnivaló. Most őszintén, mit képzelnek magukról ezek az emberek? Mennyivel tudnak még lejjebb és lejjebb menni? 

A bizottság ellenzéki tagjai - Stummer János, Molnár Zsolt és Ungár Péter - már tegnap kezdeményezték az ülés összehívását, azonban a Fidesz-KDNP-s többség, élükön Halász János alelnökkel azt mondja, csak "politikai hangulatkeltés" zajlik. Nevetséges, vagyis inkább borzasztó és a hideg ráz ki minden jó érzésű embert ezektől a válaszoktól, reakcióktól. Teljesen hülyének néznek minket, ennyi. 

 

Nem vagyok hülye!

 

Arra kérünk, ha egyetértesz azzal, hogy azonnal válaszokat kell kapni minden magyar polgárnak ezzel az üggyel kapcsolatban, akkor első lépésként írd alá ezt a petíciót:

 

Aláírom, nem félek!

 

Köszönettel,

az aHang teljes csapata

Ui.: Ha nem jelenik meg a levélben a piros gomb, a petíciót ezen a linken tudod aláírni: https://szabad.ahang.hu/petitions/folytasson-le-tenymegallapito-vizsgalatot-a-nemzetbiztonsagi-bizottsag-a-pegasus-ugyben

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.