Menjünk együtt tüntetni!

 

Kedves Gergelyné Németh Beatrix!

 

 

 

 

Régóta várjuk az alkalmat, hogy az utcára vonulhassunk, de tudjuk, miért nem lehetett: a járványra hivatkozva a kormány első dolga volt megtiltani a gyülekezést, hogy az emberek ne fejezhessék ki nyilvánosan, mennyire elegük van a rendszerből! Ennek most vége, szombaton délután mindenkit várunk szeretettel, hogy együtt vonuljunk a Kossuth térre! 

 

A tüntetést a Budapestre tervezett kínai egyetem ellen hirdették meg, de sokkal fontosabb, hogy mi mellett állnak ki, akik eljönnek: a szabadságunkért, Európáért, a jövőnkért fogunk demonstrálni. Ha százezren leszünk, akár a Fudan Egyetemet is meg tudjuk akadályozni, de ha csak ötezren, akkor is ott kell lenni: megmutatni, hogy nem nézzük csendben az egyre nagyobb disznóságokat.

 

Szél Bernadettel és a Momentum Mozgalommal együtt mi is megyünk, csatlakozz hozzánk délután 3-kor a Dózsa György út és a Benczúr utca sarkánál.

 

Mindenkit arra kérünk, hogy maszkban érkezzen a tüntetésre, és – amennyiben van – hozza magával a védettségi igazolványát. A többit a szervezők intézik.

 

A tüntetés Facebook-eseményéhez itt lehet csatlakozni

 

 

 

Barátsággal,
 

dr. Hadházy Ákos

független országgyűlési képviselő

 

 

 

Amennyiben anyagilag is segíteni szeretne, itt teheti meg:

Hadházy Ákos
Bankszámlaszám:

12071001-01744159-00300002

 

Külföldről utaláshoz:

IBAN szám:
HU94-12071001-01744159-00300002

SWIFT (BIC) kód:
UBRTHUHB

Paypal link:
https://www.paypal.me/hadhazyakos

Ha sárga csekket kérne:
kapcsolat@hadhazyakos.hu
 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.