Megjelent a Magyar Műhely 192. száma

MM 192

Megjelent a Magyar Műhely művészeti folyóirat 192. száma!

A tartalomból:

Csillag István, Stankovics Marianna, Kabai Gábor Buda versei

Szakállas Zsolt prózaversei, Mádi Beáta, Rózsa Boglárka, Korda Zsuzsa vizuális versei

Tar Károly prózája

Bálind Vera dolgozata a szerb és a magyar avantgárd kapcsolatáról a 70-es években, 4. rész

Kulcsár Balázs interjúja Annamarie Maes-al

Covid-19

Rőczei György, Fazekas Zoltán, Kóbor Adriána, Szombathy Bálint munkái

Magyar Műhely Galéria

Miltényi Tibor írása Anita Spingár Westerlund és Syporca Whandal kiállításáról

 

A Magyar Műhely kapható és megrendelhető a szerkesztőség címén (1072 Budapest, Akácfa u. 20., tel.: 3214757), megvásárolható az Írók Boltjában (1061 Budapest, Andrássy út 45.).

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.