MEGHÍVÓ Molnár-C. Pál festőművész kiállítására

  

Kedves Barátaink!

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, barátait, ismerőseit, vendégeit2016. június 25-én szombaton Balatonszepezdrea BerthaBulcsu Közösségi Házba: (Balatonszepezd, Szekfű u. 1.) Molnár-C. Pál festőművész kiállítására. 17:00 Sforzato Rézfúvós Kvartett koncertje, 18:00 kiállításmegnyitó. Rendezte és megnyitja: dr. Bíró Gáspár, a Molnár-C. Pál Baráti Kör művész tagja.

A kiállítás július 8-ig minden nap 18-20 óráig látogatható.

 

Szeretettel várjuk kedves Barátainkat ugyanezen a napon, Budapesten, a Múzeumok Éjszakája programunkra, mely zenével is kiegészült! Várunk minden kedves látogatót a Gellérthegyi Műterem-Múzeumban és a múzeumkertben, ahol árnyas fák alatt fogyaszthatnak üdítő fröccsöket és házi frissítőket.

 

Programjaink részletesen:

 

10.00 – Tárlatvezetés a Battonyán születteMCP tárlaton Csillag Péter vezetésével.

11.00 – Quattrocento – Prokopp Mária művészettörténész képmeditációja

15.00 – Játék a Múzeumban – 2-5 fős csapatok játszva kereshetik a megoldás kulcsát, MCP titkát

16.00 – Molnár-C. Pál: Életem története. Könyvbemutató a művész eddig ki nem adott vallomásaiból. A könyv a Múzeumok Éjszakáján kedvezményesen, 2500 forintos áron vásárolható meg.

17.00 – Játék a Múzeumban – 2-5 fős csapatok játszva kereshetik a megoldás kulcsát, MCP titkát

17.00 – Zene a kertben: Blues ’n’ Roots délután Ongjerth Dáviddal. Blues, ragtime, folk. A Boll Weevil zenekar gitáros-énekese saját dalait játssza.

18.30 – MCP- kisfilmek vetítése

20.00 – Zene a kertben: az ÖsszHang kórus estje Szinnyai Dórival.

20.30 – Álmok szenvedélye. Dokumentumfilm MCP életéről

22.00 – Az öreg halász és a tenger. A Művészet a múzeumban tanfolyamon résztvevő gyerekek animációs filmje. Játékidő: 10 perc.

Egész nap:

„Kultúr-FröccsÖntő” – vendégváró pult a MCP Múzeum kertjében, a Budastep-pel közös szervezésben, fröccsök és házi frissítők kínálatával.

MCP családtagjai egész nap tárlatvezetéseket tartanak a Battonyán születteM-CP finissage-án.

Szeretettel:

Csillag Éva és Péter

www.mcpmuzeum.hu

2016. június 23.

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Egymondatos közleményt adott ki a Fidesz az ellenzéki előválasztás leállásval kapcsolatban. Az MTI országos sajtószolgálatához eljutatott közlemény egészen pontosan így szól:
2021.szeptember 19.
A NER rendszerének lebontásában, a fideszesek felelősségre vonásában, és a korrupciós ügyeken meggazdagodottak elszámoltatásában mind egyetértettek az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek első tévévitájukon, még ha máshogy is közelítenék meg mondjuk az adórendszer vagy a jogállam reformját. Igazi vita csak Hadházy Ákos és Tóth Csaba zuglói képviselőjelöltek támogatása körül alakult ki.
2021.szeptember 13.
Nagyon fontosak a jelöltek, nagyon fontosak a jelölőszervezetek, de sokkal fontosabb az előválasztás demokratikus tisztessége – mondta Magyar György. Az ellenzéki előválasztásban közreműködő Civil Választási Bizottság elnöke beszélt a kampány menetrendjéről, az egyjelöltes választásról, és arról is, van-e jogi alapja az előválasztásnak.
2021.szeptember 11.
Az előválasztás első fordulóját szeptember 18. és 26. között tartják.
2021.szeptember 10.
Hétfőn délelőtt 10 óráig adhatták le az induláshoz szükséges aláírásokat az ellenzéki előválasztás miniszterelnök-jelöltjei. Legalább húszezerre volt szükség, Pálinkás Józsefen kívül mindenkinek sikerült összegyűjtenie.
2021.szeptember 7.
Az MSZP szerint „jobbikos agyszülemény” a kooperáció.
2021.szeptember 3.
Nem mindegy, melyik médium közvetíti a kormányfőjelöltek disputáját, mert annak is tétje van, ki hol tudja elérni és mozgósítani híveit.
2021.szeptember 1.