MEGHÍVÓ

A 11 ÉVES FIATAL MŰVÉSZEK GALÉRIÁJA MEGHÍVJA ÖNT „UTAZÁS A SZÍNEK SZÁRNYÁN” AZERBAJDZSÁNI FESTMÉNY KIÁLLÍTÁS VERNISSAGE FESTŐMŰVÉSZEK NARMINA VALIYEVA , SHAHLA GEHRAMANLY ÉS GUNAY HASANOV

FIATAL MŰVÉSZEK GALÉRIÁJA

HOTEL HELIA -LOBBY ,1133 Bp. Kárpát u.62

KURÁTOR SZALÓKY ANNA

https://www.facebook.com/fmgaleria

 

A 11 ÉVES FIATAL MŰVÉSZEK GALÉRIÁJA MEGHÍVJA ÖNT

„UTAZÁS A SZÍNEK SZÁRNYÁN”

 AZERBAJDZSÁNI  FESTMÉNY KIÁLLÍTÁS VERNISSAGE

 

    FESTŐMŰVÉSZEK

      NARMINA  VALIYEVA , SHAHLA  GEHRAMANLY ÉS GUNAY HASANOV 

 

KÖSZÖNTÖT MOND BÉZI PÉTER 

A FIATAL MŰVÉSZEK GALÉRIÁJÁNAK TULAJDONOSA 

 

KÖSZÖNTÖT MOND SZVETLANA ABBULLAJEVA

 A Magyar –Azerbajdzsán Baráti Társaság Elnöke

 

A MŰVÉSZEKET BEMUTATJA :SHAHLA NAGHIYEVA

           Sonmaz Mashal a Public Unió Kulturális Kapcsolatok Elnöke          

   

A KIÁLLÍTÁST MEGNYITJA :H.E.DR.VILAYAT GULIYEV

   AZERBAJDZSÁNI KÖZTÁRSASÁG NAGYKÖVETE

 

 

       IDŐPONT 2016 JÚNIUS  21-ÉN , 18.30 ÓRA 

HELYSZÍN HOTEL HELIA LOBBY, BP.1134 KÁRPÁT U.62-64

 

R:S:V:P:bezi.peter69@gmail.com

 A kiállítás szabadon megtekinthető ,belépődíj nélkül.

A KIÁLLÍTÁS NYITVA  2016 JÚNIUS 21-25

 

TÁMOGATÓK 
HOTEL HELIA 
PIPA ART CAFFE 
PÁLINKÁS PINCE ÉS VENDÉGHÁZ ABASÁR  PINCE

http://palinkaspinceszet.hu/
Bourbon Café : www.bourboncafe.hu

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

A miniszterelnök-jelölt csütörtökön a Nyugati téren arról beszélt, mióta Hódmezővásárhelyen polgármester lett, azóta egyik csoda követi a másikat, most pedig arra is lehetőség nyílt, hogy vezetésével Magyarország maga mögött hagyhassa az elmúlt évek „átkát” és megosztottságát.
2021.október 15.
A második forduló első három napján 260 ezren mentek el választani Dobrev Klára és Marki-Zay Péter között, a negyedük nem szavazott az első körben. Szerda este az RTL Klubon vitázik a két ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölt.
2021.október 13.
A második forduló első három napján 260 ezren mentek el választani Dobrev Klára és Marki-Zay Péter között, a negyedük nem szavazott az első körben. Szerda este az RTL Klubon vitázik a két ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölt.
2021.október 13.
Két eltérő stratégia feszül egymásnak az előválasztás második fordulójában. Dobrev Klára a Karácsony-árvákra tette a tétjeit, Márki-Zay Péter a szavazókat próbálja újraosztani.
2021.október 12.
A milliárdos vállalkozó, Bige László azt mondta a Klubrádiónak, nincs más választása. Kész bármilyen segítséget megadni az ellenzéknek, legyen akárki is majd a jelöltjük a jövő évi választáson. Ilyen szintű top milliárdos eddig nem állt ki ennyire nyíltan az ellenzék mellett.
2021.október 11.
Elérhetővé váltak a szavazópontok az előválasztás honlapján.
2021.október 10.
Több forrásból megerősített információnk szerint Karácsony Gergely azt tervezi, hogy egy esetleges előválasztási, majd választási győzelem esetén ciklust felezne Márki-Zay Péterrel – vagyis két évig Márki-Zay, két évig Karácsony irányítaná a kormányt. Ez lehet visszalépésének (egyik) feltétele, de arról nem tudunk, hogy Márki-Zay Péternek mi az álláspontja az ötletről.
2021.október 8.
A Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltjét megkérdezte az ATV Híradója az OEVB döntése kapcsán, miszerint nem szerepelhet a szavazólapon az ő és Karácsony Gergely neve egy sorban az előválasztás második fordulójában.
2021.október 6.
Ha nem is mindegyikük, a megkérdezett politikai elemzők jellemzően Karácsony Gergelyt tartják a legesélyesebb jelöltnek. Az előválasztási verseny azonban nincs előre lefutva.
2021.október 4.