MÁV Szimfonikusok - Komolyzenei Piknik a Millenárison, aug. 18-án

Sajtóanyag

A MÁV Szimfonikus Zenekar örömmel támogatja fiatal kollégáinak ötleteit, amelynek egyike a harmadik alkalommal megvalósuló Music ül a fűben - Komolyzenei piknik a Millenáris parkban

A "ZeneMűvek" projekt mögött zenekarunk tagja,  Seidl Dénes trombitaművész, és Dénes-Worowski Marcell karmester, fiatal zenepedagógusok állnak, akiket a közönség jól ismer a korábbi évadokból,  a hozzájuk kötődő  Koncert Plusz programsorozatból is. 

A Millenárison, a Nemzeti Táncszínház előtt a szabadban Mozarttól Griegen át Dukas-ig a zeneirodalom legjavából, valamint ismert filmek zenéiből is hallgathat válogatást a piknikező közönség, akiktől azt kérjük, hozzanak pokrócot, amire leheverednek, és hívják meg barátaikat is, hogy minél kellemesebb legyen ez az este.  

Mindenkit szeretettel várunk!

MUSIC ÜL A FŰBEN - Komolyzenei Piknik a MÁV Szimfonikusokkal  

Időpont: 2021. augusztus 18. 19:30

Helyszín: Millenáris park

A belépés ingyenes! 

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Csak egy jós tudná megmondani, milyen hatással lesz a jövő évi országgyűlési választásokra a koronavírus-járvány miatt 2022. június elsejéig meghosszabbított veszélyhelyzet. Erről is beszélt a Hírklikknek Tóth Zoltán választási szakértő, aki szerint igaz a kormány érvelése, hogy nincs akadálya a választásnak, de ez akár egyetlen éjszaka alatt is változhat, ha a Fidesz úgy akarja. Erre minden jogalkotási lehetőségük megmaradt, akár az Alaptörvényt is módosíthatják az ügyben – tette hozzá. Úgy fogalmazott, pillanatnyilag beláthatatlan, mit fognak tenni.
2021.november 28.
Alapvető kérdés, hogy továbbra is egy egyre zártabb, vagy pedig egy nyitott társadalomban fogunk élni, a társadalmi fejlődés mintája nyugati, vagy keleti lesz, s a mindent központosító rendszert erősítjük-e meg, vagy visszaadjuk az intézmények autonómiáját.
2021.november 21.
Márki-Zay Péter azt mondta az ATV-nek, hogy:
2021.november 17.
Brüsszeli látogatása során, ígéretéhez híven a híres ereszcsatornát is útba ejtette Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje.
2021.november 11.
Megnyílt az út az előtt, hogy a kormány úgynevezett "gyermekvédelmi" népszavazási kérdéseiről a jövő tavaszi országgyűlési választásokkal egy napon dönthessenek a választók.
2021.november 10.
Az előválasztás megítélésének döntő, történelmi szempontja az lesz, hogy végül sikerül-e a segítségével a Fidesz rendszerét lebontani. Ez még előttünk áll, vannak rá biztató jelek, de sokakban kétségek is.
2021.november 7.
Árnyékkormány létrehozását fontolgatja Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt, az előválasztás győztese.
2021.október 21.
Furcsa, hogy az M1 többször forgatott az ellenzéki politikusról a napokban, híradójukat mégis régebbi fotókkal, Facebook-képekkel illusztrálták.
2021.október 19.