Már most ezrekkel beszélgettem az országjárásomon, de Veled is szeretnék!

Dobrev Klára hírlevele

 

Kedves Barátom!

 

Az egy héttel ezelőtt indult országjárásom már most felülmúlta a legderűlátóbb várakozásokat is. Alig indultam el, már most több ezer emberrel beszélgettem Budapesten, Tatabányán, Győrben, Dunakeszin, Egerben, Miskolcon, Érden és Székesfehérváron. Rengeteg emberi történet jutott el hozzám az utam során, a helyzet pedig egyértelműnek tűnik: az ország ki van éhezve a változásra.

 

Bárhol, bárkivel beszéltem, mindig ugyanazokhoz az ügyekhez lyukadtunk ki: mikor emelkedik végre a nyugdíj, hogy fogunk véget vetni a folyamatos drágulásnak, miként tudjuk majd rövidebbé tenni, akár felszámolni a kórházi várólistákat, és persze lehetne még sorolni. Problémák és kihívások, amelyek mindannyiunkat érintenek, a kormány mégsem hallja meg a hangunkat. Mindenki érzi, hogy a mai Magyarország nem rólunk, tisztességes sokakról szól, hanem az egyre nagyobb vagyonokat felhalmozó fideszes kiváltságos kevesekről. Hogy a mi ügyeink nem az Orbán-rendszer ügyei, ég és föld távolság van az ország és a hazánkon uralkodó fideszes elit között.

 

Én hallom az emberek hangját és nem felejtem el azokat a történeteket, amelyeket nekem mesélnek. És nem titkoltan azért akarok miniszterelnök lenni, hogy ez az ország végre újra róluk, azaz a tisztességes sokakról szóljon diáktól nyugdíjasig, kétkezi munkástól tanárig, orvosig. Az ő ügyeik az én ügyeim, és a sokak Magyarországának elsőszámú feladatai. Ha Neked is van egy történeted, problémád, amit szívesen megosztanál velem, akkor találkozzunk személyesen az országjárásom valamelyik állomásán:

 

TALÁLKOZZUNK!

 

Én ott leszek, Számítok Rád!

 

Barátsággal,


     Dobrev Klára

 

Demokratikus Koalíció

Dobrev Klára

 

 

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.