Kutyapárt: ezt a színvonalat mi is megütjük, saját frakciónk lesz a Parlamentben

Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.

https://nepszava.hu/3125529_kutyapart-ezt-a-szinvonalat-mi-is-megutjuk-s...

"Az húzott fel minket Zuglóban, hogy a pártok többsége a zűrös múltú Tóth Csabát támogatja Hadházy Ákossal szemben, aki több éve dolgozik a korrupciós ügyeken"

- mondta el a Blikknek adott interjújában a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke annak kapcsán, hogy miért szálltak be az ott folyó előválasztási küzdelembe.

Kovács Gergely a lapnak azt állította, eredetileg nem akartak részt venni benne, annak ellenére, hogy jó ötletnek tartják az előválasztást. Megjegyezte, a folyamat "nagyon félrement" a sok visszalépéssel.  Zuglóban öt-tíz százalékon mérnek minket, vagyis ennyi kutyapártos voksára számíthat Hadházy, valamint passzivistákat is tudunk küldeni neki - mondta el a pártelnök. De természetesen Tóth Csabának is segítünk a Tóth Csaba nem olyan gáz kampányunk részeként, például videók készítésével, amelyekben bemutatjuk a gyarapodását vagy éppen a NER-rel kapcsolatos viszonyát - fogalmazott.  Az országos listaállítással kapcsolatban kifejtette, az eddigi 27 helyett 71 helyen kell jelöltet állítani, amit szeretnének összehozni. Emiatt hálásak Volner János módosítójának, mert így kénytelenek kiépíteni a párt országos hálózatát. 

"Átlépjük majd az 5 százalékos parlamenti küszöböt, vagyis frakciónk is lesz. Ezt a színvonalat, ami a mai parlamentet jellemzi, mi is tudjuk hozni, sőt, mi még viccesebbek is vagyunk"

- fogalmazott Kovács Gergely.

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Márki-Zay Péter, a hatpárti ellenzéki miniszterelnök-jelölt arról is beszélt, hogy árulók vannak a soraikban, és ő tudja, kik azok.
2021.december 23.
Új kutatócéggel dolgozunk” – mondta a Magyar Hangnak Márki-Zay Péter, annak apropóján, hogy december 15-én egy igencsak kellemetlen tartalmú közvélemény-kutatás szivárgott ki a sajtó felé az ellenzéki összefogás népszerűségéről.
2021.december 22.
Bejegyzés alatt áll Gattyán György pártja, a hivatalos bírósági nyilvántartásban már szerepel a Megoldás Mozgalom. A milliárdos pénteken az Egyenes beszédben jelentette be, hogy aktivizálják a párt tevékenységét. Az ellenzéki összefogás tagjai egységesen úgy vélik: Gattyán György indulása csak a Fidesznek jó. Az ATV Híradó riportja.
2021.december 20.
Budapesten, valamint a 23 megyei jogú város közterein, de az összefogásban részt vevő pártok irodáiban is le lehet adni a szignókat.
2021.december 15.
Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje utcafórumot tartott Székesfehérváron, ahol többek között kijelentette, rendkívül gátlástalan ellenféllel állnak szemben.
2021.december 12.
„Valami megmozdult. Valami, ami túlmutatott a centrális erőtéren és az egymást taposó pártokon, a médiapolitizáláson, a szekértáborokon és a megosztottságon. Szimbólumok jelentek meg, ötletek, tervek és programok kerültek bemutatásra, értelmes politikai viták zajlottak, önkéntesek és aktivisták ezrei dolgoztak az utcákon, pozitív üzeneteket, politikai gesztusokat, elismerést és együttműködést láthattunk, ami vonzotta a választókat is.”
2021.december 9.
Noha az előválasztás alatt komoly összetűzéseik voltak, a volt kormányfő most megvédte a főpolgármestert.
2021.december 2.
Csak egy jós tudná megmondani, milyen hatással lesz a jövő évi országgyűlési választásokra a koronavírus-járvány miatt 2022. június elsejéig meghosszabbított veszélyhelyzet. Erről is beszélt a Hírklikknek Tóth Zoltán választási szakértő, aki szerint igaz a kormány érvelése, hogy nincs akadálya a választásnak, de ez akár egyetlen éjszaka alatt is változhat, ha a Fidesz úgy akarja. Erre minden jogalkotási lehetőségük megmaradt, akár az Alaptörvényt is módosíthatják az ügyben – tette hozzá. Úgy fogalmazott, pillanatnyilag beláthatatlan, mit fognak tenni.
2021.november 28.
Alapvető kérdés, hogy továbbra is egy egyre zártabb, vagy pedig egy nyitott társadalomban fogunk élni, a társadalmi fejlődés mintája nyugati, vagy keleti lesz, s a mindent központosító rendszert erősítjük-e meg, vagy visszaadjuk az intézmények autonómiáját.
2021.november 21.
Márki-Zay Péter azt mondta az ATV-nek, hogy:
2021.november 17.