Kutyapárt: ezt a színvonalat mi is megütjük, saját frakciónk lesz a Parlamentben

Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.

https://nepszava.hu/3125529_kutyapart-ezt-a-szinvonalat-mi-is-megutjuk-s...

"Az húzott fel minket Zuglóban, hogy a pártok többsége a zűrös múltú Tóth Csabát támogatja Hadházy Ákossal szemben, aki több éve dolgozik a korrupciós ügyeken"

- mondta el a Blikknek adott interjújában a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke annak kapcsán, hogy miért szálltak be az ott folyó előválasztási küzdelembe.

Kovács Gergely a lapnak azt állította, eredetileg nem akartak részt venni benne, annak ellenére, hogy jó ötletnek tartják az előválasztást. Megjegyezte, a folyamat "nagyon félrement" a sok visszalépéssel.  Zuglóban öt-tíz százalékon mérnek minket, vagyis ennyi kutyapártos voksára számíthat Hadházy, valamint passzivistákat is tudunk küldeni neki - mondta el a pártelnök. De természetesen Tóth Csabának is segítünk a Tóth Csaba nem olyan gáz kampányunk részeként, például videók készítésével, amelyekben bemutatjuk a gyarapodását vagy éppen a NER-rel kapcsolatos viszonyát - fogalmazott.  Az országos listaállítással kapcsolatban kifejtette, az eddigi 27 helyett 71 helyen kell jelöltet állítani, amit szeretnének összehozni. Emiatt hálásak Volner János módosítójának, mert így kénytelenek kiépíteni a párt országos hálózatát. 

"Átlépjük majd az 5 százalékos parlamenti küszöböt, vagyis frakciónk is lesz. Ezt a színvonalat, ami a mai parlamentet jellemzi, mi is tudjuk hozni, sőt, mi még viccesebbek is vagyunk"

- fogalmazott Kovács Gergely.

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.