Karácsony: A Fidesztől azt kérjük, hogy szálljanak le a hazugságvonatról és menjenek a…, menjenek gyalog

Hát szálljon ki a kocsiból, és menjen gyalog– ezt mondta szerdán a 24.hu-nak Karácsony Gergely, amikor arról kérdeztük, mit szól ahhoz, hogy a fideszes politikusok arra panaszkodnak, egy kilométert 20 perc alatt lehet megtenni Budapesten.

https://24.hu/kozelet/2021/06/10/budapest-kozlekedes-gyaloglas-autozas-k...

A főpolgármester csütörtökön a közösségi oldalán ennél is bővebben kifejtette a véleményét. Mint írta, a Fidesz hazugságokkal árasztotta el a Facebookot, amikor azt terjesztették, ezt a budapesti autósoknak üzente.

Ez természetesen nem igaz. Budapesten sok dugó volt, Tarlós István főpolgármestersége idején ugyanis a másfélszeresére nőtt a városban az autóforgalom, viszont elmaradtak fontos beruházások, amiket most nekünk kell pótolni.

Példaként említette a 3-as metró belvárosi szakaszának és a pesti alsó rakpartok felújítását, hozzátéve, a Lánchíd felújítása is abba a szakaszba lép, amikor már az autósok sem használhatják.

Köszönjük a városban közlekedők türelmét! A Fidesztől pedig azt kérjük, hogy szálljanak le a hazugságvonatról és menjenek a…, menjenek gyalog.

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.