JÁTSZÓ-TÁRSAK A FÜGGÖNY MÖGÖTT

Kedves Színházrajongók!

Ismét JÁTSZÓ-TÁRSAK A FÜGGÖNY MÖGÖTT... a POSZT alatt

​ 2016.Június.17.-én Pénteken 19.00​ órakor 

 

A színházi beszélgetősorozat célja, hogy a közönség megismerhesse a művészeket a színházon kívül, a színpadtól távol, vagyis testközelből.  A POSZT különkiadásában, új helyszínen, Stohl András és vendége László Zsolt vesz részt a „függöny mögötti″ beszélgetésen.

 A művészekkel az MTV színházi közvetítések egykori szerkesztője és producere, Szolnoki András beszélget.

A borkóstolón a Kalamáris Borbisztró és Vinotéka zamatos nedűi, és a Kabafarm kecskesajt remekei kerülnek terítékre.
A zenei csemegét ezúttal a Jazzimpair kínálja.  A vegyes jazzes hangzás mellett különlegessėgkėnt, egy- egy pop dallal, valamint rėgi magyar slágerrel is találkozhat majd a közönsėg. Radóczy Jusztina (ének), Semjėn Dávid (gitár), Bánky Gėza (dob) és Varga Pėter Bálint (pozan), Szűts Huba (bögő).

Belépő: 2.000 Ft (az ár a borkóstolót, és a sajttálat is tartalmazza)
Jegy és asztalfoglalás30/377-9509
vagy a 72/310-037 telefonszámon

Helyszín: VOKE Vasutas Művelődési Ház
Váradi Antal utca 7/2, Pécs, 7621
 

Remélem hamarosan találkozunk!
 

Üdvözlettel,
 

Stiller Zsófia

Választás

Márki-Zay Péter, a hatpárti ellenzéki miniszterelnök-jelölt arról is beszélt, hogy árulók vannak a soraikban, és ő tudja, kik azok.
2021.december 23.
Új kutatócéggel dolgozunk” – mondta a Magyar Hangnak Márki-Zay Péter, annak apropóján, hogy december 15-én egy igencsak kellemetlen tartalmú közvélemény-kutatás szivárgott ki a sajtó felé az ellenzéki összefogás népszerűségéről.
2021.december 22.
Bejegyzés alatt áll Gattyán György pártja, a hivatalos bírósági nyilvántartásban már szerepel a Megoldás Mozgalom. A milliárdos pénteken az Egyenes beszédben jelentette be, hogy aktivizálják a párt tevékenységét. Az ellenzéki összefogás tagjai egységesen úgy vélik: Gattyán György indulása csak a Fidesznek jó. Az ATV Híradó riportja.
2021.december 20.
Budapesten, valamint a 23 megyei jogú város közterein, de az összefogásban részt vevő pártok irodáiban is le lehet adni a szignókat.
2021.december 15.
Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje utcafórumot tartott Székesfehérváron, ahol többek között kijelentette, rendkívül gátlástalan ellenféllel állnak szemben.
2021.december 12.
„Valami megmozdult. Valami, ami túlmutatott a centrális erőtéren és az egymást taposó pártokon, a médiapolitizáláson, a szekértáborokon és a megosztottságon. Szimbólumok jelentek meg, ötletek, tervek és programok kerültek bemutatásra, értelmes politikai viták zajlottak, önkéntesek és aktivisták ezrei dolgoztak az utcákon, pozitív üzeneteket, politikai gesztusokat, elismerést és együttműködést láthattunk, ami vonzotta a választókat is.”
2021.december 9.
Noha az előválasztás alatt komoly összetűzéseik voltak, a volt kormányfő most megvédte a főpolgármestert.
2021.december 2.
Csak egy jós tudná megmondani, milyen hatással lesz a jövő évi országgyűlési választásokra a koronavírus-járvány miatt 2022. június elsejéig meghosszabbított veszélyhelyzet. Erről is beszélt a Hírklikknek Tóth Zoltán választási szakértő, aki szerint igaz a kormány érvelése, hogy nincs akadálya a választásnak, de ez akár egyetlen éjszaka alatt is változhat, ha a Fidesz úgy akarja. Erre minden jogalkotási lehetőségük megmaradt, akár az Alaptörvényt is módosíthatják az ügyben – tette hozzá. Úgy fogalmazott, pillanatnyilag beláthatatlan, mit fognak tenni.
2021.november 28.
Alapvető kérdés, hogy továbbra is egy egyre zártabb, vagy pedig egy nyitott társadalomban fogunk élni, a társadalmi fejlődés mintája nyugati, vagy keleti lesz, s a mindent központosító rendszert erősítjük-e meg, vagy visszaadjuk az intézmények autonómiáját.
2021.november 21.
Márki-Zay Péter azt mondta az ATV-nek, hogy:
2021.november 17.