JÁTSZÓ-TÁRSAK A FÜGGÖNY MÖGÖTT

Kedves Színházrajongók!

Ismét JÁTSZÓ-TÁRSAK A FÜGGÖNY MÖGÖTT... a POSZT alatt

​ 2016.Június.17.-én Pénteken 19.00​ órakor 

 

A színházi beszélgetősorozat célja, hogy a közönség megismerhesse a művészeket a színházon kívül, a színpadtól távol, vagyis testközelből.  A POSZT különkiadásában, új helyszínen, Stohl András és vendége László Zsolt vesz részt a „függöny mögötti″ beszélgetésen.

 A művészekkel az MTV színházi közvetítések egykori szerkesztője és producere, Szolnoki András beszélget.

A borkóstolón a Kalamáris Borbisztró és Vinotéka zamatos nedűi, és a Kabafarm kecskesajt remekei kerülnek terítékre.
A zenei csemegét ezúttal a Jazzimpair kínálja.  A vegyes jazzes hangzás mellett különlegessėgkėnt, egy- egy pop dallal, valamint rėgi magyar slágerrel is találkozhat majd a közönsėg. Radóczy Jusztina (ének), Semjėn Dávid (gitár), Bánky Gėza (dob) és Varga Pėter Bálint (pozan), Szűts Huba (bögő).

Belépő: 2.000 Ft (az ár a borkóstolót, és a sajttálat is tartalmazza)
Jegy és asztalfoglalás30/377-9509
vagy a 72/310-037 telefonszámon

Helyszín: VOKE Vasutas Művelődési Ház
Váradi Antal utca 7/2, Pécs, 7621
 

Remélem hamarosan találkozunk!
 

Üdvözlettel,
 

Stiller Zsófia

Választás

A miniszterelnök-jelölt csütörtökön a Nyugati téren arról beszélt, mióta Hódmezővásárhelyen polgármester lett, azóta egyik csoda követi a másikat, most pedig arra is lehetőség nyílt, hogy vezetésével Magyarország maga mögött hagyhassa az elmúlt évek „átkát” és megosztottságát.
2021.október 15.
A második forduló első három napján 260 ezren mentek el választani Dobrev Klára és Marki-Zay Péter között, a negyedük nem szavazott az első körben. Szerda este az RTL Klubon vitázik a két ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölt.
2021.október 13.
A második forduló első három napján 260 ezren mentek el választani Dobrev Klára és Marki-Zay Péter között, a negyedük nem szavazott az első körben. Szerda este az RTL Klubon vitázik a két ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölt.
2021.október 13.
Két eltérő stratégia feszül egymásnak az előválasztás második fordulójában. Dobrev Klára a Karácsony-árvákra tette a tétjeit, Márki-Zay Péter a szavazókat próbálja újraosztani.
2021.október 12.
A milliárdos vállalkozó, Bige László azt mondta a Klubrádiónak, nincs más választása. Kész bármilyen segítséget megadni az ellenzéknek, legyen akárki is majd a jelöltjük a jövő évi választáson. Ilyen szintű top milliárdos eddig nem állt ki ennyire nyíltan az ellenzék mellett.
2021.október 11.
Elérhetővé váltak a szavazópontok az előválasztás honlapján.
2021.október 10.
Több forrásból megerősített információnk szerint Karácsony Gergely azt tervezi, hogy egy esetleges előválasztási, majd választási győzelem esetén ciklust felezne Márki-Zay Péterrel – vagyis két évig Márki-Zay, két évig Karácsony irányítaná a kormányt. Ez lehet visszalépésének (egyik) feltétele, de arról nem tudunk, hogy Márki-Zay Péternek mi az álláspontja az ötletről.
2021.október 8.
A Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltjét megkérdezte az ATV Híradója az OEVB döntése kapcsán, miszerint nem szerepelhet a szavazólapon az ő és Karácsony Gergely neve egy sorban az előválasztás második fordulójában.
2021.október 6.
Ha nem is mindegyikük, a megkérdezett politikai elemzők jellemzően Karácsony Gergelyt tartják a legesélyesebb jelöltnek. Az előválasztási verseny azonban nincs előre lefutva.
2021.október 4.