Hétfőtől újra nyitva tartanak a közszolgáltató ügyfélszolgálatai

Június 15-től (hétfőtől) a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. ügyfélszolgálatai  - a Lehel csarnokban és a Béke utcában - újra kinyitnak a korábban megszokott ügyfélfogadási idővel.

Az alábbi óvintézkedéseket kell betartani a személyes ügyintézéskor:

az ügyféltérben egyidejűleg maximum 5 fő ügyfél tartózkodhat, a ki- és beléptetést valamint az ügyfélhívó sorszám húzását a cég munkatársai segítik,

  • személyes ügyintézésére arcot takaró szájmaszkban lehet érkezni,
  • használja mindenki a bejárathoz kihelyezett automata kézfertőtlenítő állomást,
  • kérik az ügyfeleket az egymástól való biztonságos védőtávolság (1,5 méter) betartására, mind az esetleges várakozás, mind az ügyfélpultoknál ügyintézéskor.

Rendkívüli takarítási protokollt is bevezetnek: 2 óránként a teljes ügyfélteret, ügyfélmosdót, az esetlegesen érinthető felületeket (ügyfélpult, ügyféltollak, ajtókilincsek, ügyfélhívó oszlop, víz-, kávé- és bankautomata) tisztítószeres, fertőtlenítő törlőkendővel takarítják. A cserélhető lábtörlőket a takarítószolgálat minden munkanap végén kiporszívózza és fertőtleníti.

Továbbra is működik az „Iratleadási pont”, amely a bejárati ajtóknál elhelyezett ügyfél postaládát és üres nyomtatványok biztosítását jelenti. Az ügyféltérben bankautomatát is elhelyeztek - írja a közszolgáltató.

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.