Gréczy Zsolt hivatalos határozatot kapott arról, hogy nem készített és nem küldött magáról zaklató fotókat

A Nemzeti Nyomozó Iroda határozatban állapította meg, hogy a volt képviselő által állítólag zaklatott nő nem is létezik.

https://nepszava.hu/3140470_greczy-zsolt-hivatalos-hatarozatot-kapott-ar...

"A most felfüggesztett nyomozás megállapította, hogy nem készítettem és nem is küldtem zaklató fényképeket. Az állítólagos nő, akinek állítólag fotókat küldtem magamról, ugyancsak kitaláció, nem is létezik" - közölte Gréczy Zsolt a Nemzeti Nyomozó Iroda határozata alapján. Az egykori országgyűlési képviselő facebookos bejegyzése szerint "a Vadhajtások nevű gyalázat arca és neve, Bede Zsolt azzal védekezett kihallgatásán, hogy pár nappal korábban azt írták rólam más fideszes >>újságok<<, hogy zaklatásokat követtem el, ezért ezt is valóságnak gondolta. Elismerte, hogy az >>információt<< nem ellenőrizte, sőt, nem is tudja, ki tette fel rólam az oldalukra a hazugságot". A képviselő szerint a nyomozás során kiderült, hogy az érintett portál egy amerikai szerver, nincs is impresszuma, hivatalos, számon kérhető kiadója, szerkesztője, elvileg bárki bármit felpakolhat rá. "Valójában nyilván nem…" - fűzte hozzá Gréczy. A bejegyzésből kiderült, a volt politikusnak annyit sikerült elérnie, hogy az őt súlyosan rágalmazó cikket a rendőrség töröltette a Vadhajtások oldaláról, az immár elérhetetlen, így az elkövetett bűncselekmény legalább nem folytatólagos. "A történet ezzel – egyelőre – lezárult." Gréczy Zsolt a bejegyzését a meghurcolása tanulságaival zárta. Szerinte az egyik, hogy hiába nyerte meg a helyreigazítási pereket, a Fidesz-sajtó nem volt hajlandó közölni a jogerős helyreigazításokat. Így olvasóik nem értesültek arról, hogy hazudtak róla, "a saját buborékjukban így ma is zaklató vagyok. Egy másik tanulság, hogy senki nincs biztonságban. Van bármire Pegazus, van hozzá házelnöki eligazítás, számon nem kérhető amerikai szerver. Végül a harmadik tanulság, hogy két év után kiderült, ártatlanul hurcolták meg, így nincs akadálya, hogy folytassa politikusi pályafutását.

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Márki-Zay Péter, a hatpárti ellenzéki miniszterelnök-jelölt arról is beszélt, hogy árulók vannak a soraikban, és ő tudja, kik azok.
2021.december 23.
Új kutatócéggel dolgozunk” – mondta a Magyar Hangnak Márki-Zay Péter, annak apropóján, hogy december 15-én egy igencsak kellemetlen tartalmú közvélemény-kutatás szivárgott ki a sajtó felé az ellenzéki összefogás népszerűségéről.
2021.december 22.
Bejegyzés alatt áll Gattyán György pártja, a hivatalos bírósági nyilvántartásban már szerepel a Megoldás Mozgalom. A milliárdos pénteken az Egyenes beszédben jelentette be, hogy aktivizálják a párt tevékenységét. Az ellenzéki összefogás tagjai egységesen úgy vélik: Gattyán György indulása csak a Fidesznek jó. Az ATV Híradó riportja.
2021.december 20.
Budapesten, valamint a 23 megyei jogú város közterein, de az összefogásban részt vevő pártok irodáiban is le lehet adni a szignókat.
2021.december 15.
Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje utcafórumot tartott Székesfehérváron, ahol többek között kijelentette, rendkívül gátlástalan ellenféllel állnak szemben.
2021.december 12.
„Valami megmozdult. Valami, ami túlmutatott a centrális erőtéren és az egymást taposó pártokon, a médiapolitizáláson, a szekértáborokon és a megosztottságon. Szimbólumok jelentek meg, ötletek, tervek és programok kerültek bemutatásra, értelmes politikai viták zajlottak, önkéntesek és aktivisták ezrei dolgoztak az utcákon, pozitív üzeneteket, politikai gesztusokat, elismerést és együttműködést láthattunk, ami vonzotta a választókat is.”
2021.december 9.
Noha az előválasztás alatt komoly összetűzéseik voltak, a volt kormányfő most megvédte a főpolgármestert.
2021.december 2.
Csak egy jós tudná megmondani, milyen hatással lesz a jövő évi országgyűlési választásokra a koronavírus-járvány miatt 2022. június elsejéig meghosszabbított veszélyhelyzet. Erről is beszélt a Hírklikknek Tóth Zoltán választási szakértő, aki szerint igaz a kormány érvelése, hogy nincs akadálya a választásnak, de ez akár egyetlen éjszaka alatt is változhat, ha a Fidesz úgy akarja. Erre minden jogalkotási lehetőségük megmaradt, akár az Alaptörvényt is módosíthatják az ügyben – tette hozzá. Úgy fogalmazott, pillanatnyilag beláthatatlan, mit fognak tenni.
2021.november 28.
Alapvető kérdés, hogy továbbra is egy egyre zártabb, vagy pedig egy nyitott társadalomban fogunk élni, a társadalmi fejlődés mintája nyugati, vagy keleti lesz, s a mindent központosító rendszert erősítjük-e meg, vagy visszaadjuk az intézmények autonómiáját.
2021.november 21.
Márki-Zay Péter azt mondta az ATV-nek, hogy:
2021.november 17.