Fideszes képviselő parlamenti titkára volt a pedofil képekkel lebukó férfi

A győri Fidesz tagja volt a baseball-sapkába rejtett kamerával kukkoló férfi, akit tavaly nyáron lebuktattak a győri Aranyparton, és akinél később pedofil felvételeket találtak, írja az Úgytudjuk.hu.

https://24.hu/belfold/2021/05/21/fideszes-titkar-pedofil-kukkolo-gyor/?f...

Sz. Balázs nem csak a fideszes Simon Róbert Balázs parlamenti alkalmazottjaként dolgozott, de a város kulturális bizottságában is helyet kapott, amíg le nem bukott a strandon.

Az ügyről korábban írtunk már, a Győri Járásbíróság augusztusban rendelte el a 38 éves férfi a letartóztatását, aki a gyanú szerint egy győri strandon a sapkájába szerelt kamerával öltözködő gyerekeket figyelt meg.

A férfit Kovács Albert hegymászó szúrta ki a győri Aranyparton, amikor a falmászóteremből strandolni vitte a táborozó gyerekeket. A  házkutatás során több olyan felvételt foglaltak le, amelyeket a férfi készített. Összesen 63 db saját készítésű, az öltöző kabinokban készült felvételt, valamint 91 db egyéb gyermekpornográf tartalmú felvételt találtak a nyomozás során.

Az Úgytudjuk most azt írja, hogy Sz. Balázs azonos azzal az Sz. Balázzsal, aki az elmúlt években nem csak a Fidesz kampányaiban vett részt aktívan Győrben, de különféle munkakörökben is segítette a párt munkáját.

Az elkövetés időpontjában a pedofil felvételekkel lebukó férfi Simon Róbert Balázs fideszes országgyűlési képviselő parlamenti alkalmazottja volt, írja a lap.

2020 nyarán – pár hónappal lebukása előtt – Sz. Balázst a győri közgyűlés Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottságába választották meg külsős tagnak, írja a lap. Erről a pozíciójáról aztán lebukása után, 2020. augusztus 14-én eltávolították. Az Úgytudjuk.hu rákérdezett erre a polgármesternél, aki elmondta: méltatlanság miatt távolították el a pozíciójáról a szóban forgó személyt. Dézsi Csaba András egyébként kitüntette az Sz. Balázst lebuktató Kovács Albertet.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a napokban többször is belengette, hogy a pedofilok a legrosszabbra készüljenek, mert szigorítani fogják a törvényeket.

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.