EMLÉKEZTETŐ: Nov.20. 15óra Rákos-patak ünnepélyes átadás (Karácsony G. Horváth Cs. Tóth Cs.)

Rákos-patak revitalizált szakaszának hivatalos átadója

Meghívjuk  Önöket 2021. november 20. (szombat) 15:00-kor a Mogyoródi Sportpályán Rákos-patak ünnepélyes átadására,

amelyet közösen adnak át:

 Karácsony Gergely főpolgármester
 Horváth Csaba polgármester  

Tóth Csaba országgyűlési képviselő

 

 

 

Időpont: 2021. 11. 20. 10:00 és 18:00 óra között

 Helyszín: Mogyoródi Sportpálya

 

Résztvevők:

Karácsony Gergely főpolgármester, Horváth Csaba, Zugló polgármestere és Tóth Csaba, Zugló országgyűlési képviselője

 

Program:

 

10:00 órakor Horváth Csaba polgármester, Szabó Rebeka és Hajdu Flórián alpolgármesterek mondanak köszöntőt.

Ezt követően Schirilla György testébresztő, közösségi futásra invitál mindenkit, majd a jeges Duna átúszója ezúttal a jéghideg Rákos-patakban mártózik meg.

 

A Rákos-patak hivatalos átadó ceremóniájára 15:00 órakor kerül sor Karácsony Gergely főpolgármester, Horváth Csaba Zugló polgármestere és Tóth Csaba, Zugló országgyűlési képviselője részvételével.

 

A Rákos-patak zuglói szakaszának revitalizációja Zugló Önkormányzatának egyik legnagyobb idei fejlesztése mintegy egymilliárd forint értékben. A fejlesztés három ütemben valósult meg. Ebből a Mogyoródi út–Egressy út közötti szakasz a Fővárosi Önkormányzat 2013-ban elindított Tér_Köz pályázatának keretében valósulhatott meg.

Az átadóünnepségen egész nap családi programokkal, koncertekkel várunk mindenkit.

 

Fellép:

12:00 órakor Farkasházi Réka és a Tintanyúl

17:00 órakor Vastag Tamás

 

Az esemény fővédnökei:

Karácsony Gergely, főpolgármester és

Horváth Csaba, Zugló polgármestere

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Márki-Zay Péter, a hatpárti ellenzéki miniszterelnök-jelölt arról is beszélt, hogy árulók vannak a soraikban, és ő tudja, kik azok.
2021.december 23.
Új kutatócéggel dolgozunk” – mondta a Magyar Hangnak Márki-Zay Péter, annak apropóján, hogy december 15-én egy igencsak kellemetlen tartalmú közvélemény-kutatás szivárgott ki a sajtó felé az ellenzéki összefogás népszerűségéről.
2021.december 22.
Bejegyzés alatt áll Gattyán György pártja, a hivatalos bírósági nyilvántartásban már szerepel a Megoldás Mozgalom. A milliárdos pénteken az Egyenes beszédben jelentette be, hogy aktivizálják a párt tevékenységét. Az ellenzéki összefogás tagjai egységesen úgy vélik: Gattyán György indulása csak a Fidesznek jó. Az ATV Híradó riportja.
2021.december 20.
Budapesten, valamint a 23 megyei jogú város közterein, de az összefogásban részt vevő pártok irodáiban is le lehet adni a szignókat.
2021.december 15.
Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje utcafórumot tartott Székesfehérváron, ahol többek között kijelentette, rendkívül gátlástalan ellenféllel állnak szemben.
2021.december 12.
„Valami megmozdult. Valami, ami túlmutatott a centrális erőtéren és az egymást taposó pártokon, a médiapolitizáláson, a szekértáborokon és a megosztottságon. Szimbólumok jelentek meg, ötletek, tervek és programok kerültek bemutatásra, értelmes politikai viták zajlottak, önkéntesek és aktivisták ezrei dolgoztak az utcákon, pozitív üzeneteket, politikai gesztusokat, elismerést és együttműködést láthattunk, ami vonzotta a választókat is.”
2021.december 9.
Noha az előválasztás alatt komoly összetűzéseik voltak, a volt kormányfő most megvédte a főpolgármestert.
2021.december 2.
Csak egy jós tudná megmondani, milyen hatással lesz a jövő évi országgyűlési választásokra a koronavírus-járvány miatt 2022. június elsejéig meghosszabbított veszélyhelyzet. Erről is beszélt a Hírklikknek Tóth Zoltán választási szakértő, aki szerint igaz a kormány érvelése, hogy nincs akadálya a választásnak, de ez akár egyetlen éjszaka alatt is változhat, ha a Fidesz úgy akarja. Erre minden jogalkotási lehetőségük megmaradt, akár az Alaptörvényt is módosíthatják az ügyben – tette hozzá. Úgy fogalmazott, pillanatnyilag beláthatatlan, mit fognak tenni.
2021.november 28.
Alapvető kérdés, hogy továbbra is egy egyre zártabb, vagy pedig egy nyitott társadalomban fogunk élni, a társadalmi fejlődés mintája nyugati, vagy keleti lesz, s a mindent központosító rendszert erősítjük-e meg, vagy visszaadjuk az intézmények autonómiáját.
2021.november 21.
Márki-Zay Péter azt mondta az ATV-nek, hogy:
2021.november 17.