EGYMILLIÓ FONTOS EMLÉK - Módos Péter mesél - Meghívó Kabai József könyvének bemutatójára

M E G H Í V Ó

 

Kabai József EGYMILLIÓ FONTOS EMLÉK Módos Péter mesél című könyvének a nyilvános sajtóbemutatójára

 2020. július 8., szerda 14.00 óra

Rockmúzeum (RaM Colosseum épületében) (1133 Budapest, Kárpát utca 23.)

 

A könyvbemutató résztvevői:

Módos Péter, Koncz Zsuzsa, Vágó István és Kabai József

 

Moderátor:

Frank Iván, újságíró

 

A könyvben Módos Péter 1968-tól 2000-ig tartó televíziós pályafutásáról, többek között az Egymillió fontos hangjegy, a Pulzus, és a Pori Jazz című műsorsorozatokról, a kulisszatitkokról mesél. Emellett rengeteg szó esik a zenészekkel való barátságáról, a privát életéről, a hatvanas évekbeli találkozásáról a beatzenével és az örök, nagy kedvencéről, a Beatlesről. És rengeteg sztori, amelyben a televízió első könnyűzenei műsorai elevenednek meg, azok története és kulisszatitkai, és persze a Kádár-korszak is, a hatvanas évektől a nyolcvanas évek végéig. Valamint olyan interjúk olvashatók Koncz Zsuzsával, Presser Gáborral, Vágó Istvánnal, Módos Péterrel, amelyekben a műsorokkal kapcsolatos emlékeik is felidézésre kerülnek.

A bemutató után kerül sor a könyv dedikálására, amely a helyszínen 20 százalék kedvezménnyel, 2500 forintért vásárolható meg.

Sajtópéldányok előzetes regisztrációval a helyszínen vehetők át.

Kérjük, jelezze vissza részvételét az agnes.laszlo@kossuth.hu címre.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

A rendezvényen a maszk viselése ajánlott!

László Ágnes

kommunikációs vezető

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.