Disznósajt

Nagyot tévedett Karikó Katalin, a koronavírus elleni Pfizer-vakcina, pontosabban a messenger RNS-módszer egyik kidolgozója és szabadalmaztatója.

https://nepszava.hu/3120873_disznosajt

Rohadt nagyot tévedett, mert bár nagyon sokat tud a saját szakmájáról, nem tud semmit arról, milyen erkölcsi állapotban van a szülőhazája, ahová nemrég ellátogatott. Ahol a kormányfő is fogadta a Karmelitában, bár figyelmeztető jel lehetett volna, hogy a disznósajt rejtelmeit tartotta a legfontosabbnak kiemelni a beszélgetésükből. Aztán a kormánybarát Kurucinfo hírportál rögvest előjött a hírrel, amely egy évekkel ezelőtt megjelent könyvben rejtőzött: az egyetemről frissen kikerült Karikót annak idején - apja 1956-os szerepével zsarolva - beszervezte az a Salgó László, aki jóval később, 2002-2004 között, a baloldali kormány idején országos rendőrfőkapitány lett. Karikó elismerte az aláírás tényét, de szakértők által megerősítve hozzátette, soha nem jelentett senkiről. Aztán Amerikáig, a világhírig menekült. Itthon a Kurucinfóig jutott. Persze a baloldallal együtt, amely úgymond az egész karaktergyilkosságért felelős - eddig nem láttuk, hogy a szélsőjobb portál kriptokommunista -, s nyilván az ellenzék terve volt az is, hogy az uniós Pfizer-megrendeléseket is lemondja a kormány, miközben csak álca, hogy a baloldali Szeged díszpolgárrá fogadta, sőt az akadémiai előadása és a tudósok általi ünneplése is.  Karikó Katalin, csak remélni lehet, hogy Nobel-díjasként már nem tér vissza ebbe a disznósajt-országba, ahol harminc éve nem sikerül napfényre hozni a beszervezőket, sem a beszervezetteket; ahol nem sikerül igazságot szolgáltatni a megszégyenítetteknek. Ahol arra használják fel rég elmosódott, ezerszer átrostált névsorokat, hogy az onnan kiszemezgetetteket szarral kenjék be. Be kell látnia, jobb neki a nagy víz túloldalán, ahol a világ méltán ünnepli emberiségmentő vakcinája okán, ahol nem egy morálisan megroggyant nemzet senkiházijainak a játékszere. Örüljön, hogy időben elmenekült. Semmi keresnivalója itt, a disznósajt földjén. 

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.