Dúró-mentes Parlamentet a magyarnak!

Egyetlen Gyurcsány-mentes ellenzék vagyunk, akik szembemegyünk az elmúlt harminc évvel, és a meddő sárdobálás, ficsúrozás és prolizás helyett a magyar emberekre koncentrálunk: arról beszéljünk, hogyan lesz élhető az ország, tisztességesek a bérek, erős a nemzettudat, biztonságos az utca, fenntartható a gazdaság, nemzeti szemléletű az oktatás, nyugodt az időskor, reménnyel teli a fiatalság, lélekszámában gyarapodó a nemzet. De ezt nem lehet az elmúlt harminc év politikai szereplőivel véghezvinni. (Dúró Dóra – Mi Hazánk Mozgalom)

https://hirklikk.hu/kozelet/duro-mentes-parlamentet-a-magyarnak/382149

1. Én kifejezetten örülök annak, hogy a Mi Hazánk Mozgalom Gyurcsány-mentes. Továbbmegyek. Az is elégedettséggel tölt el, hogy a Dúró - Novák - Toroczkai nevével fémjelezett posztfasiszta tömörülés irányultsága egyáltalán nem hasonlít az ellenzéki összefogás reprezentánsainak szemléletére. Mondjuk ki egyenesen, hogy a Mi Hazánk egy olyan vállalhatatlan párt, amely nem csak Gyurcsány gondolatiságát nélkülözi, hanem abszolút Dobrev - Karácsony - Fekete-Győr, Márki-Zay - Jakab és Pálinkás-mentes is. A demokraták szövetsége és a gyűlölködők rasszista osztaga között nincs, és nem is lehet átjárás.  

2. Dóra asszony 2005. óta ténykedik a Jobbikban, 2007-2014 között a párt szóvivője és 2010. óta országgyűlési képviselő. Az elmúlt harminc évből másfél évtizedet töltött a politikai arénában. Férje, Novák Előd tartalékos törzsőrmester, 1999-ben a MIÉP-ben kezdte, 2010-2016 között szintén a Parlamentben csücsült, ma a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, önkormányzati képviselő. Alkalomadtán EU-s zászlót is éget. A végére hagytam Toroczkai Lászlót, aki a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Mi Hazánk Mozgalom alapítója, korábban a Jobbik alelnöke. Szélsőséges megmozdulások állandó résztvevője és szónoka, pillanatnyilag polgármester és pártelnök. Húsz éve aktívan politizál.

A Mi Hazánk Mozgalom vezető személyiségei hosszú évek óta mérgezik a közélet levegőjét, „feketeöves” politikai környezet szennyezők.  Most azt akarják „beadni” a csalódott polgároknak, hogy ők az elmúlt időszakban az események ártatlan szemlélői voltak. 

Sosem voltak kívülállók, most éppen a kormányzó párt erkölcstelen szekértolói. Politikai kitartottak, és abszolút nem Orbán-mentesek. Ficsúrozni és prolizni valóban nem szoktak, cigányozni és zsidózni viszont nagyon szeretnek. Nagy eredménynek könyvelném el, ha 2022-től nem lenne képviselőjük az Országgyűlésben. Dúró-mentes Parlamentet a magyar népnek!

Dr. Dávid Ferenc 

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.