Alternatív augusztus 20-i fényfestős akció!

https://szabad.ahang.hu/events/alternativ-augusztus-20-i-akcio?utm_source=ahang&utm_medium=email&utm_campaign=blast2020-07-07

Több milliárd forint elégetése, házi kedvencek és vadon élő állatok testi épségének veszélyeztetése mindannyiunk felelőssége, ezért cselekednünk kell.

Mutassuk meg, hogy milyen egy 21. századi állami ünnepség, amely környezetbarát, szemet gyönyörködtető, az állatok nyugalmát és minden ember örömét szolgálja!

Sok szeretettel várunk július 18-án, jövő hét szombaton 18 órától a Szabadság téren: beszélgess állatvédő csoportokkal, csodáld meg a zsonglőrbemutatót és természetesen gyerekprogramokkal is készülünk.
21 órától pedig a fényfestés technika segítségével lenyűgöző grafikákkal és zenével fogjuk megtölteni a teret!

Ha módodban áll, kérünk támogasd az elmúlt hetekben előkészített látványos, figyelemfelkeltő, egyben természet, állat- és pénztárcabarát alternatív augusztus 20-i akció megvalósulását: https://tamogass.ahang.hu/alternativ-augusztus-20-a

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/571715173503761/

 

10

Résztvevők

 

PETÍCIÓ

A járvány után ne tűzijátékon égessük el az adófizetők pénzét!

Picture

 

SZERVEZI

aHang .hu

 

INDUL:

2020 július 18, szombat, Itt 18:00

VÉGZŐDIK

2020 július 18, szombat, Itt 23:00

 

Szabadság tér

Budapest, 1054

Magyarország

Irányok lekérdezése

 

Budapest, Szabadság tér, 1054 Magyarország

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.