2020, július 9 - 08:13 Sajtószemle

Egyelőre nem épül négycsillagos szálloda a Fertő tó partjára

A beruházó váratlanul visszavonta az építési engedélyt, nem tudni, miért.

https://hvg.hu/gazdasag/20200708_Egyelore_nem_epul_negycsillagos_szalloda_a_Ferto_to_partjara#utm_source=hvg_weekly&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2020_07_08&type-id=HvgWeekly&user-id=0F258D25%23utm_content=top

Az borzasztó kevés, hogy mindenki csak a szemét forgatja, meg susmorog a piacon, hogy micsoda szörnyű dolog ez

Söpörjük már le az asztalt, amelyen olyan hangzatos szavak hevernek, mint becsület, tisztesség, Isten, haza, család, gyerekek, Kárpát-medence, Mária országa… 11 éve a korlátlan hatalomban kényelmesen dagonyázó állampárt kedvence lózungjai ezek, amelyekre egyfolytában hivatkoznak, ha az ellenzék, Brüsszel vagy tudja a bánat, hogy ki támadni meri őket.

https://kolozsvaros.com/2020/07/08/az-borzaszto-keves-hogy-mindenki-csak-a-szemet-forgatja-meg-susmorog-a-piacon-hogy-micsoda-szornyu-dolog-ez/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=az-borzaszto-keves-hogy-mindenki-csak-a-szemet-forgatja-meg-susmorog-a-piacon-hogy-micsoda-szornyu-dolog-ez

 

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.