Újra mozizhatunk: így nyitnak a fővárosi mozik!

A veszélyhelyzet megszüntetésével kinyitnak a mozik is!

Június 20-tól - szombattól - újra nyitva tart a Sugár Mozi, valamint a Lurdy és az EuroCenter Mozi is. A Sugár mozi moziünneppel várja a vendégeket június 20. és 24. között, melyen az elmúlt időszak legsikeresebb, legizgalmasabb, lefélelmetesebb és legaranyosabb filmjeit most kedvezményes, 790 Ft-os jegyáron lehet megnézni. Ráadásul a hétvégén - vagyis június 20-án és 21-én - minden látogatónak egy pohár pezsgővel kedveskednek.

Cinema City hálózathoz tartozó mozik még a hatósági engedélyre várnak, ők az előzetes információk szerint július elején nyitnak majd ki.

Budapest Film Zrt. artmozijai június 25-én nyitnak ki, hétfőtől pedig már online is lehet jegyet venni az előadásokra.

Pólus Mozi  június 26-án, pénteken nyit ki: az első héten a "Grand Opening" akció keretében különleges, egyedülálló filmekkel színesített programmal várják a nézőket. A részletes műsor június 22. kedd 10 órától látható a honlapon, ekkortól indul újra az online jegyvásárlás és a helyszíni jegyautomata működése is.

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.