Ön kivel van, Róbert?

„Karácsony Gergely mindenkit hülyének néz: a stadionok felépülnek, cserébe az egészségügy kapott húszmilliárdot, míg a kormány a fővárostól és a kerületektől egyaránt százmilliárdokat vett el. A mérleg sokszorosan mínuszos, de ez senkit nem érdekel: az ellenzéki sajtó önfeledten ünnepli a diadalmas szabadságharcot hazudó főpolgármestert, Orbán Viktor pedig kér egy kávét, és röhög a markába” – írta vasárnap Puzsér Róbert közösségi oldalán. Ez egy vasárnapi bejegyzés, de P.R. az „ÖT” című pénteki vitaműsorban (ATV) is hatalmas vehemenciával támadta Budapest főpolgármesterét, az egyik miniszterelnök-jelöltet.

https://hirklikk.hu/kozelet/on-kivel-van-robert/382115

Hallva és látva a Puzsér-féle durva minősítést elbizonytalanodtam. Én eddig azt hittem, hogy a hirtelen haragú és hangos publicista a változásban érdekelt, azaz abban, hogy a mostani rezsim helyett valami más, valami jobb jöjjön. Tévedtem. Puzsér tele indulattal úgy sorozza meg Karácsony Gergelyt, hogy a Magyar Hírlap, a Magyar Nemzet, a HírTV és az Origo tehetségtelen újságírói is csak irigykedve és tátott szájjal bámulhatják a szakállas igazságosztót.  A műsorból és a bejegyzésből is az tükröződik, hogy Puzsér nem Orbánt és klientúráját akarja elzavarni és nem is a NER-t tekinti „köz-rossznak”, hanem a „hazudós” Karácsony Gergelyt.

Puzsérnak tudnia kell (és szerintem tudja is), hogy Budapest vezetője milyen nehéz helyzetben van. A Lánchíd-felújítás, a Fudan-beruházás, a fővárosi költségvetés kormány általi lenullázása plasztikusan mutatja, hogy a Fidesz totális támadást indított a főpolgármester ellen. Kerül, amibe kerül. A kormányzó pártnak semmi sem számít, még az sem, hogy a pesti polgárok „szívóágon” vannak. 

Puzsér meg sem említi, hogy Orbánék veszik hülyére a magyart, hogy  Orbánék fosztják ki a kerületek és a főváros büdzséjét. Érthetetlen és elfogadhatatlan Puzsér háborgása, már csak azért is, mert a 2019-es önkormányzati választási csatában az ismert publicista igen gyengén szerepelt, mondhatni leégett. Két évvel személyes kudarcát követően így akar bosszút állni a későbbi győztesen?  

Indulatos és harsány fellépéseivel Puzsér Róbert a fennálló kurzust támogatja, így a Fidesz korifeusai bizonyára örömmel olvassák és hallják a megmondó ember Karácsony-ellenes tirádáit. Orbán valóban kérhet kávét, rögtön kettőt is: egyet magának, egyet pedig Puzsérnak. A kávéházi törzsasztalnál – úgy tűnik – jól megférnek ketten is. A két igazmondó. A cechet sajnos mi fizetjük!

 

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.