Hírek Budapestről

péntek, 2021, július 16 - 08:29
Egymás után három kerület döntött úgy, hogy az önkormányzati piacot eladja, vagy külsős cégre bízza. A háromból kettő kormányközeli érdekeltségbe került, a harmadik sorsát illetően még nincs döntés – adta hírül a Népszava.
péntek, 2021, július 16 - 07:53
Beszélgettünk az Ica Mama Húsboltjának tulajdonosával, megírtuk az Ifipark történetét, csekkoltuk a Breadpit nevű új zuglói pékséget, kirándultunk a visegrádi Bertényi Miklós Füvészkertben, eközben pedig Rév Marcellt Emmy-díjra jelölték és a Blaha Lujza tér felújítása is megkezdődött – Íme a We Love Budapest legfontosabb és legizgalmasabb cikkei a hétről!
csütörtök, 2021, július 15 - 09:04
A Főtáv előre tervezett távvezetéki karbantartását végzi majd az észak-budai fűtőmű hőkörzetében.
szerda, 2021, július 14 - 09:28
Megkezdődött Budapest egyik legforgalmasabb közterületének, a Blaha Lujza térnek a felújítása, a munkálatok várhatóan a jövő év végéig tartanak. A téren növelik a zöldfelületet és akadálymentesítik a közlekedést.
vasárnap, 2021, július 11 - 08:44
A Danubius Hotel Budapest 15 hónapja tartó üzemszünet után, megváltozott profillal fog újra működni.
szombat, 2021, július 10 - 08:28
A hétvégén rendezik a 36. Telekom Vivicittá városvédő futást, emiatt jelentős változásokra, az autós és a közösségi közlekedést is érintő korlátozásokra kell készülni Budapesten, kiemelten a Margitszigeten, az Árpád hídon, a Margit hídon és a budai rakpartokon.
péntek, 2021, július 9 - 09:02
Végigjártuk a titokzatos Hunyadi-szigeti tanösvényt, teszteltük Budapest új szabad vízi strandját, megnéztük a legújabb Auguszt cukrászdát, izgalmas kiállításokat válogattunk és kiderült az is, hogyan nem lett hidroplán-nagyhatalom Budapestből – Íme a We Love Budapest legfontosabb és legizgalmasabb cikkei a hétről!
csütörtök, 2021, július 8 - 09:45
A Fővárosi Idősügyi Tanács civil szervezetei elfogadták a város 65 évnél idősebb lakosairól szóló stratégiáját.
kedd, 2021, július 6 - 10:50
Egyre nehezebben találhatnak kedvező árfekvésben kiadó lakást azok az egyetemisták, akik a szeptembertől várhatóan a hagyományos offline üzemmódban működő felsőoktatás miatt térnek vissza a fővárosba – mutat rá a Rentingo.com legfrissebb albérletpiaci elemzése. Ez beleillik abba a forgatókönyvbe, amit a közösségi albérletkereső platform még az év eleji előrejelzésében vázolt.
hétfő, 2021, július 5 - 08:44
Azzal az indokkal, hogy „a leggazdagabb 1 százalék visszaadhasson a közösségnek”.

Oldalak

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.