Nyitólap

Klubháló válogatása

Képválogatás a Klubháló múltjából

dr. Bárdos Judit válogatása

Vélemények

Hiába rendeztek konferenciát, ott nem derült ki, hogy mennyire vannak biztonságban a betegek a kórházakban, illetve hogy betartják-e a az előírásokat. Az előadásokból is úgy tűnt, ezt nemigen ellenőrzi senki.
2019.október 17.
Amennyiben Vitézy Dávid pályázik a BKK vezérigazgatói posztjára, meglepődnék, ha bárki jobb anyagot nyújtana be nála – mondta Karácsony Gergely főpolgármester.
2019.október 17.
Nemzetközi sajtószemle, 2019. október 17.
2019.október 17.
Az országos elnökség egyhangú támogatásával választották meg.
2019.október 17.
Azok is megkapják a prémiumot, akik idén vonultak nyugdíjba.
2019.október 17.
Az önkormányzati választásokon a jelölt személye mindig viszonylag fontos, és idén is születtek egészen kiemelkedő és gyenge eredmények a helyi párttámogatottságokhoz képest. Budapesten Pokorni Zoltán és a 82 százalékos angyalföldi Tóth József személye tett hozzá legtöbbet az eredményhez, míg a józsefvárosi vesztes Sára Botond, vidéken pedig természetesen Borkai Zsolt teljesített pocsékul ahhoz képest, ami a Fidesztől helyben elvárható. Toplista a súlyosan alul- és felülteljesítő indulókról.
2019.október 17.
Orbán Viktor magyar miniszterelnök idén is részt vett a Türk Tanács csúcstalálkozóján. Amellett, hogy felajánlotta, hogyha magyar bővítési biztos lesz, akkor örömmel állnak Azerbajdzsán és Törökország rendelkezésére a keleti parternség illetve a tagsági tárgyalások ügyében, a kipcsakokról is beszélt. "Magyarországon vannak kipcsakok, sok magyarban van kipcsak vér, ezeknek van önkormányzatuk és Nazarbajev (kazah) elnök úr a mindenkori elnöke a magyar kipcsak törzseknek is" - mondta Orbán a Türk Tanács bakui csúcstalálkozóján kedden. Az Euronews utánanézett, és kiderült: Magyarországon nincs kipcsakokhoz köthető nemzeti önkormányzat, se kun, se kazah.
2019.október 17.
„Állítsuk vissza az önkormányzatokban a sajtószabadságot!” – ezzel a címmel juttatott el közös felhívást a Media1-nek a Nyomtass te is! Mozgalom és a legnagyobb taglétszámú hazai újságíró-szervezet, a MÚOSZ, azaz a Magyar Újságírók Országos Szövetsége.
2019.október 17.

Hírek Budapestről

Az idei választás sok különlegességet tartogatott, és az egyik meglepetés helyszíne Budapest XI. kerülete, Újbuda, ahol az ellenzék az előzetes kutatások ellenére tarolt. A DK-s László Imre lett a polgármester, és a képviselő-testületben is ellenzéki többség alakult ki.
2019.október 16.
Egy átláthatósági-, egy zöld- és egy szociális csomag elfogadása lesz az első – mondta vasárnap este Karácsony Gergely.
2019.október 14.