"Világváros pénz nélkül" - A Városért Egyesület online beszélgetése Tüttő Katával

Kedves Barátunk!

 

Partnerséget ajánlott, mégis inkább letámadta Budapestet a kormány. Miközben Európa más kormányai segítő kezet nyújtottak a járvány elleni védekezés javát végző önkormányzatoknak, Orbán és a Fidesz a válságot kihasználva kisemmizte az önkormányzatokat, köztük a fővárost. 

 

Az ingyenes parkolással, az iparűzési adó megfelezésével és a szolidaritási hozzájárulás megemelésével a kormány addig fosztogatta a fővárost, hogy Budapest mára a központi költségvetés nettó befizetője lett. Ebben a helyzetben kellene a fővárosnak biztosítania a közösségi közlekedés zavartalanságát, vagy épp gondoskodni a közterületeink, parkjaink rendjéről, tisztaságáról. 

 

A Városért Egyesület következő online rendezvényén Tüttő Kata főpolgármester-helyettest Horváth Csaba, Zugló polgármestere, az egyesület elnöke kérdezi arról, hogy egyáltalán lehetséges-e ilyen körülmények között a város alapvető szolgáltatásait működtetni.

 

Az esemény időpontja: június 10., csütörtök 16 óra.

 

Technikai információk:

• Az eseményt az egyesület Facebook-oldalán közvetítjük.

• Az érdeklődők az eseményt a ZOOM-platformon is követhetik, a belépés módjáról az esemény előtt, emailben küldünk tájékoztatást.

• ZOOM-regisztráció: https://bit.ly/2TCrT6P.

 

Kérdésekre, hozzászólásokra mindkét platformon lesz lehetőség!

 

Kövesse az eseményt a Facebookon, ahol friss híreket is olvashat és megoszthatja a témával kapcsolatos véleményét, gondolatait is!

 

A Facebook-on arra is kíváncsiak vagyunk, hogy Ön szerint lehetséges-e Budapest alapvető szolgáltatásait működtetni, miközben az Orbán-kormány a válságot kihasználva kisemmizte az önkormányzatot? Várjuk válaszát!

 

Találkozzunk a ZOOM-on, illetve az egyesület Facebook-oldalán!

 

Üdvözlettel,

A Városért Egyesület

https://www.facebook.com/avarosertegyesulet

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Hamarosan útjára indulhat az a hírszolgálat, amely a független és ellenzéki médiumokat hangolná össze a kormánypárti sajtóval szemben – írja a Népszava.
2021.június 14.