Ne Orbánék, hanem az EU ossza szét az uniós pénzeket!

 

Dobrev Klára hírlevele

 

Kedves Barátom!

 

Szeretném megosztani Veled, hogy egy friss Medián-kutatás szerint a magyarok kétharmada egyetért a DK egyik fontos, 2016 óta képviselt programpontjával, miszerint ne az Orbán-kormány ossza el a Magyarországnak szánt EU-s pénzeket, hanem egy független, uniós testület. Jól tudjuk, hogy a közeljövőben az EU a jogállamisághoz fogja kötni az uniós kifizetéseket. Ha tehát nem teszünk semmit, Magyarország az Orbán-rendszer miatt el fogja veszíteni az uniós pénzeket.

Ezt nem hagyhatjuk, ezért küzdünk azért, hogy ne az országot, hanem csak a korrupt kormányt büntessék: vegyél el tőlük a pénzt és adják közvetlenül a magyar vállalkozásoknak, önkormányzatoknak és civileknek. 
Jó érzés tudni, hogy ebben is magunk mögött tudhatjuk az ország döntő többségét.

Tudom, hogy vannak, akik attól félnek, hogy egy Európai Egyesült Államok sértené Magyarország függetlenségét. Persze leginkább a jobboldal szeret ezzel támadni minket. Ők nem azt nézik, hogy mi az ország érdeke, hogy mikor leszünk erősebbek és mikor fogunk jobban élni: egyedül vagy közösségben. Hadd mondjak egy példát: feladjuk a függetlenségünk részét, amikor megházasodunk vagy gyereket vállalunk? Talán igen, egy kicsi részét. De mit kapunk cserébe! Többek leszünk, együtt pedig erősebbek leszünk.
Egy jó családnál ugyanis nincs összetartóbb dolog. 
Készítettem Neked erről egy filmet: 

MEGNÉZEM A FILMET!

Egy szabadabb, élhetőbb és erősebb európai Magyarországért pedig érdemes küzdeni. Ezért járjuk az országot és ezért kampányolunk. Ezúton szeretnélek meghívni a kampányunk megkoronázására, a DK kampányzáró rendezvényére május 24-re, péntekre, 17 órára Budapestre, a Magyar Tudományos Akadémia épülete elé, a Széchenyi István térre. 
Tarts velem és hallgasd meg a beszédem a kampányzárón!

Ha ott leszel, itt tudod jelezni:

OTT LESZEK!

Számítok Rád!

 

Barátsággal,

Dobrev Klára

 

 

Demokratikus Koalíció 

Dobrev Klára 

 

 

 

 

cikkfeltöltő: 
GB