Napközis tábort keresel? Íme néhány lehetőség!

illusztráció

Hamarosan kezdődik a nyári vakáció, a gyerekek elfoglalására a fővárosi művelődési házak és önkormányzatok sokféle napközis tábort kínálnak. Íme a kerületi lehetőségek:

A kerületi önkormányzat nyári napközis tábort tart fenn. A táborozás idén június 18-án kezdődik és augusztus 24-ig tart a Margitszigeten. A gyerekek reggelit, ebédet és uzsonnát is kaphatnak a táborban, melynek ára 20 ezer forint/fő/hét (az árak napi 3-szori étkezést, a programok költségét illetve buszos szállítás esetén a transzfer költségét is tartalmazzák). Az árból többféle kedvezménytlehet igénybe venni!

Emellett az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban idén is indul a Vakáció-akció:

„Vakáció-akció Maxi” programot 10-14 éves korosztály részére, június 18. és augusztus 24. között az Angyalföldi Sportközpontban és a Népszigeten szervezik meg. A tábor részvételi költsége 5000 Ft/fő/hét, a 10. héten a rövidített héten 4.000 Ft/hét. A részvétel feltétele a befizetett részvételi díj mellett a XIII. kerületi kötődés, mely szerint a résztvevő gyermek a kerületben lakik, vagy itt jár iskolába. 

„Vakáció-akció Mini” programot 6-10 éves korosztály részére, június 18. és augusztus 24. között az Angyalföldi Gyermek és – Ifjúsági Házban szervezik meg. A tábor részvételi költsége 5000 Ft/fő/hét, a 10. héten a rövidített héten 4.000 Ft/hét.

Budapesti Művelődési Központ oldalán böngészhettek a fővárosi közösségi házak táborai között. Ha ti is tudtok, ismertek, ajánlanátok tábort, írjátok meg!