Nagy durranás a mi javunkra!

Az idő előrehaladtával egyre kevesebb esélyt láttunk a sikerre, ettől függetlenül teljes erőbedobással dolgoztunk azon, hogy az augusztus 20-i tűzijátékot ne tartsák meg [1] [2]. Számos érvünk van ellene, és egy sem szól mellette - még a kormány sem tudta megindokolni, hogy miért is lenne szükséges!

Most pedig meghátráltak. Az aHang történetében soha nem sorakozott föl ennyi ember egy ügy mögött. 

130 ezren kértük, hogy ne tartsák meg az augusztus 20-i tűzijátékot. Sokan vagyunk, akiknek az a fontos, hogy a háziállatunkat biztonságban tudjuk. Olyanok is, akiknél a környezetszennyezés és az élővilág veszélyeztetése csapja ki a biztosítékot. S  vagyunk azok, akik szerint anyagi erőforrásaink pazarlása helyett költhetnénk ezer fontosabb dologra is a jelenlegi helyzetben.

Ez az ügy 130 ezer embert egyesített. Ez legalább olyan súllyal esett latba, mint a járvány. Egy ezer sebből vérző, értelmetlen és káros esemény - a tűzijáték - már sehogy sem kimagyarázható. A körülöttünk zajló valóságot és 130 ezer ember hangját már sehogy sem tudták figyelmen kívül hagyni. Olyan emberek hangját, akik politikai hovatartozástól teljesen függetlenül mondtak nemet erre az értelmetlen, nagyképű pénzégetésre. 

Ünnepeljünk együtt e hét szombaton! Aznap este rendezzük meg a természet-, állat- és pénztárcabarát alternatív augusztus 20-i eseményünket, amellyel megmutatjuk, hogy az ünneplésnek nem kell több milliárd forint elégetésével, házi kedvencek és vadon élő állatok testi épségének veszélyeztetésével járnia. Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/571715173503761/

A te aláírásod nélkül nem értünk volna el sikert. Köszönjük, hogy kiálltál magadért, embertársaidért és a környezetünkért! Ez a kiállás sokkal több volt egy petíciónál. Innentől hivatkozási alap lesz nekünk akkor is, ha a mindenkori hatalom esetleg újra megpróbál egy ehhez hasonló eseményt szervezni. Itt vagyunk 130 ezren milliókat képviselve, ez nem kérdés. Mi figyelni fogunk arra, hogy az ünneplésre szánt milliárdok megfelelően legyenek felhasználva, és oda kerüljenek, ahol valóban szükség van rájuk. 

Maradjunk együtt! 

Szeretettel:

Csaba, Enikő, Enzo, Gergő, Laci, Máté, Tomi, Szabrina

[1] https://szabad.ahang.hu/petitions/a-jarvany-utan-ne-tuzijatekon-egessuk-el-az-adofizetok-penzet

[2] https://szabad.ahang.hu/petitions/lemondok-a-tuzijatekrol-a-lanchid-javara

Ui.: A szombati fényfestést megtartjuk: ünnepelni fogunk! A hozzád hasonló feliratkozóink támogatását az utolsó fillérig erre az eseményre költjük, a mi kasszánk egyelőre mínuszos. Pedig csak akkor tudunk eredményesen kampányolni azért, hogy a kormány jól költse el a pénzünket, ha te is segítesz. 

 

Támogatlak benneteket!

 

 

 

Ha bármi kérdésed van, válaszolj közvetlenül erre az email-re, vagy írj a mienk@ahang.hu email címre.

A levél küldője:
Magyarhang Nonprofit Kft.
1071 Budapest, Damjanich u. 52.

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Hamarosan útjára indulhat az a hírszolgálat, amely a független és ellenzéki médiumokat hangolná össze a kormánypárti sajtóval szemben – írja a Népszava.
2021.június 14.