Naggyon hosszú hétvége jön…

 

HAMUPIPŐKE ÉS A WINCHESTER
 

Sophie New Yorkban összeismerkedik egy angol származású idős hölggyel, Matilda Winchesterrel, aki rögvest a szívébe zárja és a szárnyai alá veszi. Meg is hívja Connecticutba a hálaadásnapi ünnepre, ahol Sophie találkozik a jóképű, de elviselhetetlenül undok unokájával, Luke-kal…

        

 

 

TITKOLÓZÓ KAGYLÓHÉJAK
 

Észak-Karolina mocsaras partvidékén a sorsára hagyott kislány, Kya Clark az évek során elszigeteltségében önellátásra rendezkedik be, s alig érintkezik a környékbeliekkel. Egy rejtélyes gyilkosságot követően a helyi közösség felbolydul, és a gyanú „Lápi Lányra” terelődik. E sikerkönyv egyszerre fordulatos krimi, érzékeny fejlődésregény, valamint a vadon és az emberi lélek lenyűgöző természetrajza.

 

A SZERELEM SOKFÉLE ARCA

Tran Ngoc My Ho Si Minh-városban lakik. Félvérként úgy érzi, sehová sem tartozik igazán. Amikor lehetősége nyílik arra, hogy – immár Esme néven – Amerikában egy férjjelölttel találkozzon, eszében sincs nemet mondani. Reméli, hogy ezzel a házassággal segíthet a családján. Arra azonban nem számít, hogy Khai-t nem sikerül a tervek szerint elcsábítania…

 

GORDON BEÉPÜL

 

Gordon Zsigmond 1929-ben a Philadelphia Inquirer újságírójaként a várost behálózó szeszcsempészetről gyűjt anyagot. Váratlanul összeesküvésre bukkan, és hamar olyan helyzetbe kerül, amelyben, ha rosszul keveri a kártyákat, soha többé nem fog semmilyen cikket sem írni. Pedig nem történt más, csak meghallott egy magyar szót. Amit nem kellett volna.

 

 

MINDEN NAP ÚJ RANDI

 

Mivel 35 éves korára még mindig nem fedezték fel Caroline páratlan írói tehetségét, és boldog feleség sem lett belőle, tudja, tennie kell valamit az álmai megvalósításáért. Úgy dönt, hogy karrierjét és szerelmi életét egyetlen zseniális húzással pörgeti fel, ezért gondol egy merészet, és egy nyaralással egybekötött szakmai útra szánja el magát. Egyedül.

  

 

KOMPORSZÁG NYUGATI KIKÖTŐJE

 

Itt van a szomszédban a világ legélhetőbb városa – ruccanjon ki Mácsai Pállal, és ismerje meg a hangfelvételről Bécs történelmi városnegyedeit. Hallgassa meg a város híres épületeit és hozzájuk kötődő bájos és bájtalan történeteket.

 

 

      

BORGES ÉS LOVECRAFT NYOMÁBAN

 

Egy gyermek egy konzervdobozba születik. Egy telefonközpontos a pokolban találja magát. Három nő valahol az időn túl lebeg. Meseszerű lények kísértenek csendes kis falvakat. Karin Tidbeck szürreális világai olyan nagy írókat tudhatnak a rajongóiknak, mint Ann és Jeff VanderMeer, China Miéville vagy a néhai Ursula K. Le Guin.

 

BÁCSIK, NÉNIK, SZERELEM

 

Julia, a harmincas évei elején járó pszichológus nehéz időszakon megy keresztül. Egy hirtelen ötlettől vezérelve feladja addigi életét, és állást vállal egy vidéki idősek otthonában. Ez a fanyar humorú francia regény olyanokról szól, akiknek van mit mesélniük az életről. No és olyanokról is, akiknek még meg kell írniuk a saját meséjüket. Felemelő, megható, vicces és emberséges. Igazi örömóda.  

 

INTERGALAKTIKUS VÁNDORÚT

 

Drew Williams regénye galaxisokon átívelő történet háborúról, árulásról és örök barátságok létrejöttéről - egy maréknyi ember elszántan küzd egy szebb jövőért, akár az életük árán is. A mű a klasszikus űroperák előtt tiszteleg - adrenalintól fűtött akciójelenetei, pimasz humora és szerethető karakterei sokáig az olvasóval maradnak

 

      

A Multimédiaplázában már több mint 7200 e-könyvből válogathat!

 

cikkfeltöltő: 
GB