Négy nőt támadt meg brutálisan a meztelen szatír

Négy nőt támadt meg néhány hónap alatt Zuglóban egy férfi: autóval követte áldozatait, majd meztelenül kiugrott a kocsiból, összeverte őket, és a földön fekvő nők felett önkielégítést végzett - írja a hvg.hu.

A szatírt régóta keresték, idén áprilisban bukott le. A 28 éves férfi tavaly decemberben kezdte ámokfutását, áldozatait találomra választotta ki, általában éjszaka vagy hajnalban.

A vád szerint autóval követte az egyedül sétáló nőket, majd teljesen meztelen szállt ki úgy, hogy arcát egy sállal eltakarta. Rátámadt áldozataira, földre teperte őket, önkielégítést végzett, majd elhajtott a helyszínről. Két nőt a Rákos-pataknál támadott meg Zugló alsórákosi részén. Egyiküket annyira durván megverte, hogy arccsont, szemüreg- és állcsonttörést szenvedett. Két esetben nem járt sikerrel: egyik áldozata hevesen védekezett és elfutott, egy másik esetben pedig a közeli házban meghallották a kiabálást, és elzavarták a férfit.

Most vádat emeltek ellene – tudósított az esetről az RTL Híradó. Az ügyészség egyebek mellett szexuális erőszakkal és súlyos testi sértéssel vádolja. A szatír elfogása óta előzetesben ül. Ha bűnösnek találják, akár 12 évet is kaphat - írja a HVG.