Mesék nyárra, sok habbal

 

ÉSZ ÉS SZÍV HARCA
 

Daisy Carvalho Serra olyan gyilkosságban nyomoz, amelyben az elkövetés módja nagyon emlékezteti egy korábbi ügyre. Csakhogy az akkori sorozatgyilkos már halott. A nyomozás nagy erőkkel zajlik, ám a rendőrök között valaki sokkal többet tud, mint amennyit megoszt társaival. Vajon ki az, és mi a célja a hallgatással?

        

 

ELLENÁLLHATATLAN AJÁNLAT
 

„Akkor találkoztam Drew Jaggerrel, amikor éppen betört a Park Avenue-i irodámba. Még azelőtt tárcsáztam a 911-et, hogy kipróbáltam volna rajta a vadiúj, szuper menő Krav Maga tudásomat. … Naná, hogy az illetéktelen behatolónak arrogánsnak kellett lennie. Aztán kiderült, hogy nem is volt annyira illetéktelen…”

 

HÉTVÉGI KIRUCCANÁS
letölthető hangos útikönyveink 

  

 

ÁSZOK ÉS JOKEREK

 

1946. szeptember 15-én elszabadult a fekete lap vírus, mutációk hullámát idézve elő a földgolyón. Erről a napról azóta egyre nagyobb és hangulatosabb ünnepséggel emlékeznek meg. A negyvenedik évforduló ígérkezik a legnagyobb szabású eseménynek. Ám egy nagy hatalmú zseni saját fesztivált tervez… Történet a Trónok harca írójának másik univerzumából.

 

 BECSERKÉSZNI EGY ÍRÓT
 

 

Laura imádott könyvesboltja bezárása után új munkát kap: egy irodalmi fesztivált kell tető alá hoznia. A szponzor kívánsága szerint meg kell nyernie az ügynek a nyilvánosságtól visszavonult fiatal írót. Dermot Flynn, az „ír vadember” azonban meglepő feltételhez köti fesztiváli részvételét...

 

   

  

A CSUDÁLATOS TELEMACHUSOK

 

A káprázatos Telemachus család tagjai különleges képességeikkel valaha szerte az országban fantasztikus tetteket hajtottak végre. Egy harminc évvel ezelőtti tragédia után a felnőtt gyerekek félrecsúszott életüket élik. A CIA azonban bekopog az ajtón, és arra kíváncsi, maradt-e valamennyi mágikus erő a Telemachus-klánban… 

 

 

A SZAKÍTÁSON TÚL

Az Egy csésze kávé Koppenhágában című kötetből ismerős, józan Sophie-t nem könnyű elcsábítani, még akkor sem, ha kísértés akad bőven. Ott van például a lány brooklyni lakása alatt található pékség, telis-tele ínycsiklandó finomságokkal, plusz jóképű rovatvezetője az új munkahelyén.

 

 

TÍZ KICSI NÉGER
letölthető hangoskönyv

Tíz egymásnak ismeretlen ember meghívást kap egy elhagyott szigeten álló pazar villába. Tizen érkeznek. De hányan távoznak? A hetven éve megjelent Tíz kicsi néger a legtitokzatosabb misztérium, melyet a bűnügyi regények koronázatlan királynője valaha is írt. Hallgassa meg Csankó Zoltán előadásában.

 

          

GUVAT ÉS A HÓEMBER

Az üszkös romokkal borított posztapokaliptikus, mégis furcsán paradicsomi tájban gyönyörű, tea-, krém- és mézszín emberek élik egyszerű mindennapjaikat. Nem ismerik sem a szerelmet, sem a háborút, nincs bennük birtoklási vágy. Ők a Guvatkák, a génmódosított faj, amely túlélte az emberiséget kipusztító járványt. Margaret Atwood (A szolgálólány meséje) nagyszabású disztópiájának további kötetei: Az Özönvíz éveMaddAddam.

 

 

AZ IKER ÁRNYÉKÁBAN

 

Alvie elfogadja menő ikertestvére meghívását annak fényűző szicíliai villájába. Bethnek dögös férje, cuki kisbabája, gyors sportkocsija és persze rengeteg pénze van. Csak az a bökkenő, hogy mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen…

 

 

   

 

Életmód-tanácsunk a kánikulára:
Üljön be a hűvös szobába egy jó e-könyvvel!

 

cikkfeltöltő: 
GB