Menjünk együtt tüntetni!

 

Kedves Gergelyné Németh Beatrix!

 

 

 

 

Régóta várjuk az alkalmat, hogy az utcára vonulhassunk, de tudjuk, miért nem lehetett: a járványra hivatkozva a kormány első dolga volt megtiltani a gyülekezést, hogy az emberek ne fejezhessék ki nyilvánosan, mennyire elegük van a rendszerből! Ennek most vége, szombaton délután mindenkit várunk szeretettel, hogy együtt vonuljunk a Kossuth térre! 

 

A tüntetést a Budapestre tervezett kínai egyetem ellen hirdették meg, de sokkal fontosabb, hogy mi mellett állnak ki, akik eljönnek: a szabadságunkért, Európáért, a jövőnkért fogunk demonstrálni. Ha százezren leszünk, akár a Fudan Egyetemet is meg tudjuk akadályozni, de ha csak ötezren, akkor is ott kell lenni: megmutatni, hogy nem nézzük csendben az egyre nagyobb disznóságokat.

 

Szél Bernadettel és a Momentum Mozgalommal együtt mi is megyünk, csatlakozz hozzánk délután 3-kor a Dózsa György út és a Benczúr utca sarkánál.

 

Mindenkit arra kérünk, hogy maszkban érkezzen a tüntetésre, és – amennyiben van – hozza magával a védettségi igazolványát. A többit a szervezők intézik.

 

A tüntetés Facebook-eseményéhez itt lehet csatlakozni

 

 

 

Barátsággal,
 

dr. Hadházy Ákos

független országgyűlési képviselő

 

 

 

Amennyiben anyagilag is segíteni szeretne, itt teheti meg:

Hadházy Ákos
Bankszámlaszám:

12071001-01744159-00300002

 

Külföldről utaláshoz:

IBAN szám:
HU94-12071001-01744159-00300002

SWIFT (BIC) kód:
UBRTHUHB

Paypal link:
https://www.paypal.me/hadhazyakos

Ha sárga csekket kérne:
kapcsolat@hadhazyakos.hu
 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Hamarosan útjára indulhat az a hírszolgálat, amely a független és ellenzéki médiumokat hangolná össze a kormánypárti sajtóval szemben – írja a Népszava.
2021.június 14.