MEGHÍVÓ / Városmajor 48 Alapítvány - novemberi felolvasóest

 

MEGHÍVÓ

Kedves Barátunk!

A Városmajor 48 Irodalmi Társaság Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy alkotó műhelyt, szakmai fórumot teremtsen a kortárs magyar írók, költők, műfordítók és kritikusok számára, akik egyaránt magukénak vallják Európa és a nemzeti kultúrák alapértékeit, az emberi méltóság és a társadalmi előítéletektől mentes szolidaritás gondolatát, megbecsülik és segítik egymás alkotó irodalmi munkásságát. Azok számára, akik hazánk helyét Európában látják.

Ebből a célból író-olvasó találkozókat, felolvasó esteket is rendezünk, ahol az olvasók találkozhatnak a kortárs magyar irodalom kiemelkedő személyiségeivel, első kézből tájékozódhatnak legújabb műveikről, ugyanakkor megismerkedhetnek fiatal tehetséges művészekkel is.

 Novemberi találkozónk meghívott vendégei:

Parti Nagy Lajos,

Kossuth-díjas költő, író, műfordító, szerkesztő

és

Borda Réka

költő

Az est házigazdája:

Csáki Judit

a Kuratórium tagja

A rendezvény helyszíne: Haris Park (1022, Budapest, Marczibányi tér 6-7)

Időpontja: 2019.11.03, vasárnap, 17:00 

A részvétel regisztrációhoz kötött. A helyszínen személyenként 1,000 forint támogatást gyűjtünk, amellyel az Alapítvány további tevékenységét segítik.

Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2019. november 1. (péntek) 19:00 óráig jelezze a varosmajor48alapitvany@gmail.com e -mail címen!

Várjuk szeretettel!

Vörös T. Károly

A Kuratórium elnök

 

 

cikkfeltöltő: 
GB