marosi_cirkuszok éjszakája

Fővárosi Nagycirkusz 19:00 órától  23:30 - ig

(Bp. XIV. ker. Állatkerti krt. 12/a)  

 

Sztárvendég:

Vastag Tamás énekes, színész, akit bensőséges kapcsolat köt a cirkuszművészethez: felesége - a Baross Imre Artistaképző tanára. A művész a Nagycirkusz tánckarával közösen lép fel a műsorban. A táncosok között akad vakmerően bátor kaszkadőr és artistának készülő hölgy is.

További fellépők:

számtalan - a közelmúltban végzett - fiatal, tehetséges pályakezdő mellett olyan magyar artistaművészek is dolgoznak majd a manézsban, akik az elmúlt néhány évben kerültek a világ élvonalába. Közéjük tartozik a felejthetetlen szépségű és  tehetségű Vellai Krisztina, aki szédítő irammal egy év alatt eljutott a magas szakmai színvonalat képviselő a Cirque de Soleil társulatához.

Egyéb, különleges program:

A cirkusz emeleti közönségforgalmi terében látható és a Fővárosi Nagycirkusz 130 éves múltját bemutató "Nincs mááásik!" című kiállításon Szonday Szandra 18:00 -  és  20:00 órakor tartja az első kurátori tárlatvezetését.

 

Háttér: a Cirkuszok éjszakája egy immár hét éves múltra visszatekintő - minden év júliusának második szombatjára eső - , a Fővárosi Nagycirkusz által kitalált program, amelyben a cirkuszok szerelmesei olyan több órás előadást láthatnak, amely lényegében a műsoron futó előadások más föllépőkkel kiegészített változata.  Ebben az évben a Fővárosi Nagycirkusz "Repülő cirkusz" című műsorához olyan művészeket válogattunk, akik programjukkal harmonikusan illeszkednek az alap - előadás 1920 - as éveket idéző hangulatához.

 

 

 

 

 

 

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.