A MÁV megtiltotta a bakteroknak a saját klíma használatát egy cikk miatt

https://index.hu/belfold/2019/07/10/a_mav_megtiltotta_a_hosegben_dolgozo_bakteroknak_a_sajat_klima_hasznalatat/

Vannak még olyan szegmensei a magyar kultúrának, ahol közel harminc év alatt sem sikerült a rendszerváltást hiánytalanul levezényelni. A MÁV egy klasszikus példája ennek. Ha esetleg az ember nem próbált még egy spirálfüzetekben és nyomtatványokban fuldokló kasszánál menetjegyet visszaváltani, és első kézből megtapasztalni ezt, annak a HVG hétfői cikke segített tájékozódni, ami bemutatta, hogy milyen 20-30 éves fejlesztéseket nem sikerült véghez vinni. Van például olyan bakter, aki 37 éve vár angol vécére, de mivel nyugdíjba megy lassan, nem sok esélyt lát rá, hogy valaha civilizált módon vécézhessen.

A cikk külön kitért a bakterházak rettenetes állapotára. Az egyik bakterházban saját pénzből dobtak össze a dolgozók egy klímát, hogy tudjanak létezni a rekordmelegben. 

Hiba volt. 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.