Már most ezrekkel beszélgettem az országjárásomon, de Veled is szeretnék!

Dobrev Klára hírlevele

 

Kedves Barátom!

 

Az egy héttel ezelőtt indult országjárásom már most felülmúlta a legderűlátóbb várakozásokat is. Alig indultam el, már most több ezer emberrel beszélgettem Budapesten, Tatabányán, Győrben, Dunakeszin, Egerben, Miskolcon, Érden és Székesfehérváron. Rengeteg emberi történet jutott el hozzám az utam során, a helyzet pedig egyértelműnek tűnik: az ország ki van éhezve a változásra.

 

Bárhol, bárkivel beszéltem, mindig ugyanazokhoz az ügyekhez lyukadtunk ki: mikor emelkedik végre a nyugdíj, hogy fogunk véget vetni a folyamatos drágulásnak, miként tudjuk majd rövidebbé tenni, akár felszámolni a kórházi várólistákat, és persze lehetne még sorolni. Problémák és kihívások, amelyek mindannyiunkat érintenek, a kormány mégsem hallja meg a hangunkat. Mindenki érzi, hogy a mai Magyarország nem rólunk, tisztességes sokakról szól, hanem az egyre nagyobb vagyonokat felhalmozó fideszes kiváltságos kevesekről. Hogy a mi ügyeink nem az Orbán-rendszer ügyei, ég és föld távolság van az ország és a hazánkon uralkodó fideszes elit között.

 

Én hallom az emberek hangját és nem felejtem el azokat a történeteket, amelyeket nekem mesélnek. És nem titkoltan azért akarok miniszterelnök lenni, hogy ez az ország végre újra róluk, azaz a tisztességes sokakról szóljon diáktól nyugdíjasig, kétkezi munkástól tanárig, orvosig. Az ő ügyeik az én ügyeim, és a sokak Magyarországának elsőszámú feladatai. Ha Neked is van egy történeted, problémád, amit szívesen megosztanál velem, akkor találkozzunk személyesen az országjárásom valamelyik állomásán:

 

TALÁLKOZZUNK!

 

Én ott leszek, Számítok Rád!

 

Barátsággal,


     Dobrev Klára

 

Demokratikus Koalíció

Dobrev Klára

 

 

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Hamarosan útjára indulhat az a hírszolgálat, amely a független és ellenzéki médiumokat hangolná össze a kormánypárti sajtóval szemben – írja a Népszava.
2021.június 14.