Már megint letörték a kereszteket a Margit hídról ‒ meglepődsz, ha meglátod az elkövetőket

 police.hu

Kép: police.hu

Már megint letörték a Margit híd korlátjáról a kőkereszteket. Nem (nagyon) részeg, nem szakadt, nem huligánbanda. Nézzétek csak a videót: most már nem a csillagokat kell lehozni az égből, elég egy kisebb kőkereszt is. Hoppá, a vízbe esett.

 

Ez történt január negyedikén. A nő 25 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas. Társa 25 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor sötét kabátot és fekete nadrágot visel.

Január 6-án éjszaka is történt egy hasonló eset, akkor két fiatal férfi rongált (a videó végén látjátok őket, meg a fotón). Az egyik férfi 25 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, fekete nadrágot és barna cipőt viselt. A másik férfi 25 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fehér kabátot, világos nadrágot és fekete cipőt viselt.

Ha felismertétek valamelyiküket, a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét híva tudjátok a rendőrséget értesíteni.