Májusközepi szabadtéri rendezvények

Május 18-20. között három különböző helyszínen, három kulturális rendezvényre várjuk a XIII. kerületi lakosokat és minden érdeklődőt. Május 18-án, csütörtökön a Lakóközösségi Napok programsorozat második állomása a Gyermek téren, május 19-én pénteken, az utcai örömzenélés jegyében AUFeszt az Országbíró sétányon, május 20-án Életmódnap a Kárpát utcai Duna teraszon.

Május 18-án, csütörtökön 15.00 és 19.00 óra Lakóközösségi Napok a Gyermek téren! Kikapcsolódásra vágyó környéken lakókat várjuk ingyenes vérnyomás-és vércukorszínt méréssel, védőnői-és dietetikai tanácsadással, erő-és állapotszint felméréssel az egészséges életmód jegyében. Népi játszótér, rajzverseny, bábkészítés mesékhez, játékvasút, óriáscsúszda, kutyajátszótér és "talléros játékok" a kisebbeknek, röplabda, tollas és újdonságként egy különlegesség a bocsa játék a sportolni vágyóknak . A színpadon bábműsor, ütőszene, musical részletek, néptánc, Callanetics és Pilates tornabemutató, zumba és görög táncház várja az érdeklődőket. 
A rendezvény szervezésében és lebonyolításában közreműködik a XIII. kerületi Szociális Szolgáltató Központ, a Prevenciós Központ és a XIII. kerületi Önkormányzat Egyesített Óvoda. 
A részvétel díjtalan!

Május 19-én, pénteken 18.30 órától kezdődik a XIII. kerületi "utcai örömzenélés", az idén ötödik éve megrendezésre kerülő AUFeszt, az Angyalföldi Utcazenei Fesztivál koncertsorozat az Országbíró sétányon. A XIII. kerület több helyszínére várjuk a főleg pályakezdő együtteseket, zenészeket, énekeseket, májustól szeptemberig, havonta egy-egy péntek estén. Műfaji megkötés nélkül részt vehet együttesével, vagy akár szólóban, aki szeretné megmutatni tehetségét, zenéjét, a könnyűtől a komolyzenéig. Legyen az utca a zenészeké, a zene mindenkié egy-egy estén!
A belépés díjtalan!

Május 20-án, szombaton 10.00 és 18.00 óra között Életmódnap - Sport, szépség, egészség a Duna teraszon. Családi sport- és gyermekprogramok, öko játékok és kézműves foglalkozás. Egészségügyi- és életmód tanácsadások. Reform készítmények bemutatója és vására. Reformsütemény sütő verseny és Családi Hétpróba. Színpadi programok, Bognár Szilvia Titoktok c. családi koncertje. 
A belépés díjtalan!