Lisa Kristine kiállítás a KOGART Házban

Az elismert humanitárius fotós, Lisa Kristine munkáiból nyílik kiállítás a KOGART Házban – az ENSLAVED című tárlat a modernkori rabszolgaság problémájával foglalkozik, és április végéig látható.

Lisa nem egyszerűen csak fényképez: munkája változást inspirál. Hat kontinens több mint 100 országában dokumentálja a helyi kultúrákat, erőteljes képeivel olyan fontos és aktuális társadalmi problémák ellen küzd, mint például a modernkori rabszolgaság, amely a most nyíló kiállítás témájául is szolgál.   

Lisa Kristine számos civil szervezettel dolgozik együtt a modern kori rabszolgaság ellen. Olyan media platformokon állt ki az ügy mellett, mint a CNN vagy a
Reuters, és TED konferenciákon, múzeumokban, civil szervezeteknél, üzleti konferenciákon, főiskolákon, egyetemeken tartott már előadásokat a témában.

Az ENSZ és az Amnesty International is elismerésben részesítette eddigi munkájáért. Jelenleg együtt dolgozik a Vatikán-beli Pontifical Academy of Sciencesszel és a Global Sustainability Networkkel is.

OS