Lakóközösségi Napok a Gidófalvy lakótelepen

Régi és jól bevált helyszínünk a Tüzér utcai Prevenciós Központ udvara, ahová augusztus 17-én, csütörtökön 15.00 és 19.00 óra között várjuk a környéken lakókat egy kis nyári szórakozásra. Társasjátékok, bábkészítés, rajzverseny, kutyajátszótér nyújtanak kellemes perceket kicsiknek, nagyoknak és felnőtteknek egyaránt.

A kicsik kedvence az óriáscsúszda sem maradhat ki rendezvényünkből. Ingyenes vérnyomás- és vércukorszint mérés, védőnői tanácsadás, erő- és állapotszint felmérés is megtalálható lesz. Bárki beülhet a régi idők autóiba, vagy bekapcsolódhat a környezetvédelmi játékba, vagy esetleg kipróbálhatja a hangszerkészítést.

A bűnmegelőzési programot pedig kiegészíti a felelős ebtartás szabályainak megismertetése és a kerékpár regisztráció. A színpadon bábműsor, ütős- és könnyűzene, zumba, néptánc várja a látogatókat. Lehet nevezni a rendezvény napjáig asztalitenisz versenyre és folytatjuk a „talléros játékok”-at, a tallérokat továbbra is be lehet váltani értékes ajándékokra ajándékokkal.

A rendezvény szervezésében és lebonyolításában közreműködik a XIII. Kerületi Szociális Szolgáltató Központ, a Prevenciós Központ és a XIII. Kerületi Önkormányzat Egyesített Óvoda. 

A részvétel díjtalan!