Karácsony: A Fidesztől azt kérjük, hogy szálljanak le a hazugságvonatról és menjenek a…, menjenek gyalog

Hát szálljon ki a kocsiból, és menjen gyalog– ezt mondta szerdán a 24.hu-nak Karácsony Gergely, amikor arról kérdeztük, mit szól ahhoz, hogy a fideszes politikusok arra panaszkodnak, egy kilométert 20 perc alatt lehet megtenni Budapesten.

https://24.hu/kozelet/2021/06/10/budapest-kozlekedes-gyaloglas-autozas-k...

A főpolgármester csütörtökön a közösségi oldalán ennél is bővebben kifejtette a véleményét. Mint írta, a Fidesz hazugságokkal árasztotta el a Facebookot, amikor azt terjesztették, ezt a budapesti autósoknak üzente.

Ez természetesen nem igaz. Budapesten sok dugó volt, Tarlós István főpolgármestersége idején ugyanis a másfélszeresére nőtt a városban az autóforgalom, viszont elmaradtak fontos beruházások, amiket most nekünk kell pótolni.

Példaként említette a 3-as metró belvárosi szakaszának és a pesti alsó rakpartok felújítását, hozzátéve, a Lánchíd felújítása is abba a szakaszba lép, amikor már az autósok sem használhatják.

Köszönjük a városban közlekedők türelmét! A Fidesztől pedig azt kérjük, hogy szálljanak le a hazugságvonatról és menjenek a…, menjenek gyalog.

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Hamarosan útjára indulhat az a hírszolgálat, amely a független és ellenzéki médiumokat hangolná össze a kormánypárti sajtóval szemben – írja a Népszava.
2021.június 14.