Ismét nagy hazugságba szaladt bele a Pesti Srácok

Lejárató cikket közöltek a terézvárosi újság új főszerkesztőjéről, akit összekevertek a TASZ kommunikációs vezetőjével.

https://magyarnarancs.hu/interaktiv/mar-megint-ordas-nagy-hazugsagba-szaladt-bele-a-pesti-sracok-131084

„A KGBéla-ügyben vádlott alpolgármester-jelölttől a TASZ-os főszerkesztőig: Terézvárosban is hozta a formáját a baloldal”  címmel publikált egy anyagot még szombaton a Huth Gergely főszerkesztette PestiSrácok arról, hogy a Soproni Tamás (Momentum) polgármester vezette önkormányzathoz köthető cégeknél és szervezeteknél személyi változásokra került sor.

Mint írták a kerületi újság élére egy igazi nagyágyút, a TASZ (Társaság a Szabadságjogokért) kommunikációs vezetőjét igazolták le, akit a PestiSrácok ezek után azért bírált, amiért a lap foglalkozott a Black Lives Matterrel és a melegházassággal is, illetve nem tartotta őt függetlennek. A PestiSrácok azonosként mutatta be a Társaság a Szabadságjogokért nevű civil jogvédő szervezet kommunikációs vezetőjét és a Terézváros magazint május óta főszerkesztő médiamunkást, majd erre a valótlanságra felépítve tette közzé lejárató cikkét a magazinról, a kerület polgármesteréről és a TASZ-ról.

Csakhogy, úgy tűnik a propagandaoldal kicsit ismét túlpörgette magát, a Média1 információi szerint ugyanis a cikkben megnevezett Kertész Anna továbbra is a TASZ kommunikációs vezetője és nem azonos a főszerkesztői pozícióban tevékenykedő Kertész Annával.

Utóbbit még május végén nevezték ki a Terézváros magazin felelős szerkesztői posztjára, miután 12 pályázó közül, pályázati úton őt választották ki a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) elnökének szakmai közreműködésével a következő három évre, amint arról a terezvaros.hu is beszámolt.

Mai hír, hogy Vaszily Miklós, a TV2 elnöke elismerte, hogy a TV2 székházában megalapított, fele részben Vaszily tulajdonában lévő Progress Media Hungary Kft. indítja el kábelcsatornaként a Pesti TV-t, ahová a Pestisrácok készíti majd a tartalmat. A másik tulajdonos a Bizalmi Vagyonkezelő Kft., ahová Mészáros Lőrinc felcsúti dollármilliárdos nagy összeget tett be egy okirat szerint.

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.