Ismét ebösszeírás - az adatszolgáltatás kötelező

A XIII. Kerületi Önkormányzat az állatvédelmi törvényben foglalt kötelezettségének eleget téve ebösszeírást végez a kerületben tartott kutyákról. Az összeírás célja a kerületben tartott kutyák adatainak, tulajdonosaik és tartóik elérhetőségének nyilvántartása, jogainak, személyes biztonságának, tulajdonának védelme, a veszettség elleni védekezés és az állatvédelem.

Az adatszolgáltatást az e célból készített adatlapon vagy elektronikusan a www.budapest13.hu/ebosszeiras honlapon lehet teljesíteni.

Az ebösszeírás során az ebtulajdonosok- és tartók számára az adatszolgáltatás kötelező, és a korábban már bejelentett kutyák esetében is újra teljesíteni kell. A kitöltött bejelentőlapot az állattartóknak legkésőbb 2017. szeptember 30-ig kell eljuttatni postai úton Bp. XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatalba (1139 Budapest, Béke tér 1.) vagy elektronikus formában (szkennelve) az ebosszeiras@bp13.hu e-mailcímre. Az adatlap leadható személyesen is a Polgármesteri Hivatal és a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. ügyfélszolgálatain (1139 Budapest, Béke u. 65., és Budapest, XIII. Váci út 9-15. – Lehel Csarnok).

 Az ebösszeírással kapcsolatos kérdés, észrevétel kereshet bennünket e-mailben (ebosszeiras@bp13.hu) vagy telefonon (452-4100/5054-es mellék).