III. Művészek a Heti Betevőért kiállítás és művészeti aukció

https://www.facebook.com/events/1896225883807069/

Kortárs műalkotással segítsük a köztünk élő rászoruló embereket!

Idén immár harmadik alkalommal rendezzük meg a “Művészek a Heti Betevőért” jótékonysági aukciót és kiállítást - köszönhetően annak a széleskörű összefogásnak, ami kortárs művészek – festők, fotográfusok, grafikusok - és önkénteseink, támogatóink közreműködésével valósul meg.
 szöveg

 

Több mint 40 alkotó ajánlotta fel számunkra a munkáját és az online licitből származó bevétel összegét, melyet ezúttal is teljes egészében a két fővárosi szervezetünk által elért rászoruló emberek támogatására fordítjuk.

Megtisztelő számunkra, hogy Darvasi László József Attila-díjas író, majd Alföldi Róbert Jászai Mari-díjas színész, műsorvezető, rendező után az idei évben Mácsai Pál Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező, az Örkény István Színház alapító igazgatója fogja megnyitni november 21-én, 18 órakor kezdődő kiállításunkat. Darvasi velünk szurkol végig, Alföldi újabb festményt alkot, ezért reméljük, évről-évre bővül támogatóink, barátaink köre. A művészeket november elsejétől kezdődően fogjuk bemutatni itt az eseményoldalon, a licit a kiállítás megnyitójának másnapján indul.

Idén ismét bázishelyünkhöz, a Kisüzemhez közeli illetve az egyik osztóhelyünkre, a Klauzál térre néző Kahan Art Space Gallery ad otthont a megnyitónak és az azt követő kiállításnak, melyet november 21-24 között lehet megtekinteni.

Cím: Budapest, 1072 Nagy Diófa utca 34.

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult, hogy ez a kezdeményezés meg tudjon valósulni. Az idei aukció még izgalmasabbnak ígérkezik, mint a korábbiak! Jelentkezzetek be az alábbi eseményoldalra, ahol hamarosan bemutatjuk kiállító művészeinket.

Vigyétek hírünket, tartsatok velünk a következő néhány hétben! Sosincs késő beszállni!
 

cikkfeltöltő: 
GB