Idén is: Bringázz a munkába!

 Magyar Kerékpárosklub)

(forrás: Magyar Kerékpárosklub)

Megújult formában ismét elindult a Bringázz a munkába! kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében. Az országos kampány célja, hogy minél többen válasszák a munkába járáshoz és a mindennapi közlekedéshez a kerékpárt.

A Bringázz a munkába! kampányban május 14. és június 10. között lehet részt venni az ingyenesen letölthető Bike Citizens mobilapplikáción keresztül. Regisztrációt követően lehet gyűjteni a kerékpárral megtett kilométereket. A résztvevők között értékes nyereményeket sorsolnak ki, többek között éves és féléves MOL Bubi bérletre váltható kuponokat is. A kampányról ide kattintvaolvashatok bővebb információt.

Így vehetsz részt a “Bringázz a munkába!” játékban a Bike Citizens alkalmazás segítségével:

1. Töltsd le a Bike Citizens alkalmazást az okostelefonodra.

2. Válaszd ki, és telepítsd a kívánt város térképét. Fontos tudnivaló: Budapest térképe ingyenes, a többi város a Cycle-to-free funkció segítségével “lebiciklizhető”, azaz az első 30 napra ingyenesen kapod meg a térképet, és ha sikerül 30 napon belül legalább 100 kilométert megtételét rögzítened az applikációban, a várostérkép végleg a tiéd marad.

3. Bringázz a Munkába! Regisztráció:

iOS regisztráció: a menüsorban menj a Community felületre, és jelentkezz a Bringázz a munkába! játékba.

Androidos regisztráció: a menüben menj a Kampányok oldalra, és jelentkezz be Bringázz a munkába! játékba.

4. Kapcsold be a nyomon követést, vagy navigálj a Bike Citizens alkalmazással. Fontos! Az intelligens nyomon követés egyelőre csak az Androidos telefonokon működik: a rögzítés azonnal elindul, ahogy tekerni kezdesz. Az iPhone készülékeknél (iOS rendszer) egyelőre ez a funkció még nem elérhető.

5. Bringára fel! Nyerd meg nagyszerű nyereményeket!