Hétfőtől újra nyitva tartanak a közszolgáltató ügyfélszolgálatai

Június 15-től (hétfőtől) a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. ügyfélszolgálatai  - a Lehel csarnokban és a Béke utcában - újra kinyitnak a korábban megszokott ügyfélfogadási idővel.

Az alábbi óvintézkedéseket kell betartani a személyes ügyintézéskor:

az ügyféltérben egyidejűleg maximum 5 fő ügyfél tartózkodhat, a ki- és beléptetést valamint az ügyfélhívó sorszám húzását a cég munkatársai segítik,

  • személyes ügyintézésére arcot takaró szájmaszkban lehet érkezni,
  • használja mindenki a bejárathoz kihelyezett automata kézfertőtlenítő állomást,
  • kérik az ügyfeleket az egymástól való biztonságos védőtávolság (1,5 méter) betartására, mind az esetleges várakozás, mind az ügyfélpultoknál ügyintézéskor.

Rendkívüli takarítási protokollt is bevezetnek: 2 óránként a teljes ügyfélteret, ügyfélmosdót, az esetlegesen érinthető felületeket (ügyfélpult, ügyféltollak, ajtókilincsek, ügyfélhívó oszlop, víz-, kávé- és bankautomata) tisztítószeres, fertőtlenítő törlőkendővel takarítják. A cserélhető lábtörlőket a takarítószolgálat minden munkanap végén kiporszívózza és fertőtleníti.

Továbbra is működik az „Iratleadási pont”, amely a bejárati ajtóknál elhelyezett ügyfél postaládát és üres nyomtatványok biztosítását jelenti. Az ügyféltérben bankautomatát is elhelyeztek - írja a közszolgáltató.