Gyurcsány Ferenc hírlevele - Nyomtass otthon plakátot!

 

 

Gyurcsány Ferenc hírlevele

 

Kedves Barátom!

 

Most már hivatalosan is elindult az európai parlamenti választási kampány. Országszerte elkezdtük gyűjteni az ajánlásokat - ha még nem írtál alá, még megteheted - és készülünk a hétvégi kampánynyitó nagyrendezvényre is. Ezen Téged is sok szeretettel várunk!

Találkozzunk most vasárnap délelőtt 10 órakor Budapesten, a Kongresszusi Központban, a Jagelló út 1-3. szám alatt. A rendezvényen rajtam kívül többek között Nagy Blanka és Dobrev Klára is beszélni fognak. Gyere el, Neked is ott a helyed!

OTT LESZEK!

Ha pedig úgy érzed, hogy tenni is hajlandó vagy azért, hogy végre megváltoztassuk az országot, ha Téged is dühít, hogy a kormány által megszállt szervek gigabüntetésekkel lehetetlenítik el a DK kampányát, akkor eljött a Te időd, most Te is segíthetsz nekünk kampányolni! Ha teheted, akkor nyomtasd ki az alábbi linken található plakátot és ragaszd ki az ablakodba, az ajtódra vagy a kerítésedre! Ha szívesen segítenél, de nincs nyomtatód, akkor pedig írd meg a postacímed, amelyre plakátot küldhetünk Neked!

 

 

Ha nyomtatsz, ide kattints: 

NYOMTATNI AKAROK!

Ha plakátot kérsz, ide írj nekünk:

 

PLAKÁTOT KÉREK!

Ha csak minden második kormányzati óriásplakátra jut egy házilag kinyomtatott DK-s kis plakát, az ország már akkor is tudni fogja, hogy mit kell tegyen május 26-án, hogy a hazánk újra demokratikus, szabad és európai legyen. Segíts nekünk, segíts Magyarországon! Számítok Rád!

 

Barátsággal,

 

 
Gyurcsány Ferenc 
pártelnök

 

Demokratikus Koalíció 

Gyurcsány Ferenc 

 

 

 

 

 

cikkfeltöltő: 
GB