Gyurcsány Ferenc hírlevele

 

Gyurcsány Ferenc hírlevele

 

Kedves Barátom!

 

Szeretnék elújságolni Neked egy nagyon érdekes eseményt, amelyben a közelmúltban részem volt. Biztosan tudod, hogy a Facebook Messengeren rendszeresen lehet velem beszélni, pár naponta pedig soktízezer ember húzza elő a zsebéből a telefonját azzal, hogy “mit írt a Feri”. Mivel a velem chatelők között rengeteg fiatal is van, arra gondoltam, szívesen találkoznék velük egyszer személyesen is, elvégre azokkal, akikkel írásban napi kapcsolatban vagyunk, néha-néha be is szoktunk ülni valahová.

Túl vagyunk az első ilyen találkozón és azt kell mondjam, nagyon éveztem a velük töltött időt, a lényeglátó kérdéseiket és véleményüket. Ott van a szemükben az a tűz, amely világokat tud megváltoztatni és az az értelem, amellyel globális problémákat fognak egyszer megoldani. És persze a kíváncsiság, ami nélkül nem is igazán fiatal egy fiatal.

A programról készítettem Neked egy videót, hogy ha nem voltál ott, egy kicsit Te is részese legyél:

MEGNÉZEM A VIDEÓT!

A kampány végéhez közeledve pedig nem feledkezhetek meg egy másik fontos eseményről, ami azonban még előttünk van. Szeretnélek meghívni Téged a Demokratikus Koalíció kampányzáró eseményére május 24-re, péntekre, 17 órára Budapestre, a Magyar Tudományos Akadémia épülete elé, a Széchenyi István térre. Gyere el Te is, ez lesz az utolsó nagy esemény, mielőtt a szavazófülkékbe megyünk, hogy megmutassuk: Európa, maradunk!

Ha ott leszel, itt tudod jelezni:

OTT LESZEK A KAMPÁNYZÁRÓN!

Barátsággal,

 

 
Gyurcsány Ferenc 
pártelnök

 

Demokratikus Koalíció 

Gyurcsány Ferenc 

 

 

 

cikkfeltöltő: 
GB